ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ντουκουρέ: “Με την ίδια νοοτροπία και στη ρεβάνς”

Ο Σέικ Ντουκουρέ μίλησε στα κανάλια Novasports για την ευρεία νίκη επί της Γκόμελ, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, αλλά και τη ρεβάνς.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Άρη:

“Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα. Πετύχαμε αρκετά γκολ στη συνέχεια και οι επιθετικοί μας ήταν σε πολύ καλή ημέρα. Είναι νωρίς ακόμη, χρειαζόμαστε δουλειά για να αποδώσουμε αυτό που θέλουμε”.

Για τα νέα αποκτήματα του Άρη: “Είναι καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες. Από την πρώτη στιγμή κατάφεραν να προσαρμοστούν και να γίνουμε όλοι μία παρέα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να βγει η δουλειά στη συνέχεια“.

Για το γεγονός ότι ο Μπούργος τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει τελειώσει παρά το 5-1: “Όπως είπε ο προπονητής μας είναι. Έχουμε ένα καλό σκορ, αλλά αυτό το 5-1 δεν πρέπει να μας κοιμήσει. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία. Σαν να μην έγινε ποτέ το σημερινό. Στο επόμενο παιχνίδι δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας”.

To Top