ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούργος: “H πρώτη μέρα στη… δουλειά”! Πώς έζησε την πρεμιέρα του ο “El mono” (photos)

O Χερμάν Μπούργος κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή στον πάγκο του Άρη χθες κόντρα στον Ατρόμητο. Από την σουίτα του Κλεάνθης Βικελίδης την Κυριακή, στο Νέο Ρύσιο την Τρίτη για την πρώτη προπόνηση και χθες η πρώτη του φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο 52χρονος Αργεντίνος βίωσε με ξεχωριστό τρόπο είναι αλήθεια την πρώτη του αυτή παρουσία. Χωρίς υπερβολές, αλλά σίγουρα με ζωηρή συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες, να κάνει παρατηρήσεις να χειροκροτεί και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων.

Το vamos ακούστηκε πολλές φορές από τα χείλη του “Εl mono”, ενώ πανηγύρισε με χειροκροτήματα και χαμόγελα τα γκολ. Χέρμαν Μπούργος και Κρις Κόουλμαν αγκαλιάστηκαν μετά το τέλος του αγώνα, έχοντας συνομιλία για μερικά λεπτά…

Ο Αργεντίνος δεν έκρυψε ότι χάρηκε την παρουσία του κόσμου. «Τον ευχαριστούμε που ήρθε στο γήπεδο και μάλιστα στο ντεμπούτο μου. Τον θέλουμε να είναι δίπλα μας γιατί τον χρειαζόμαστε πολύ», όπως είπε, ενώ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι βλέπει “ομάδα” και όχι άτομα και χώρες από όπου προέρχονται. Η ατάκα του χαρακτηριστική: «Εμείς είμαστε σε μια ομάδα που δεν βλέπουμε ποιος βάζει το γκολ και από ποια εθνικότητα είναι. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε».

Δείτε εδώ μερικές στιγμές από το ντεμπούτο του Μπούργος:

To Top