ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούρμπος στο PRESSARIS: “Πρόκληση για τον Άρη το ματς με τον Παναθηναϊκό – Ώρα να αποδείξει πράγματα”

Ο Χρήστος Μπούρμπος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια φορώντας τη φανέλα του Άρη, αγωνιζόμενος στους κιτρινόμαυρους από το 2016 έως το 2018, ενώ τις δύο σεζόν που προηγήθηκαν της έλευσής του στη Θεσσαλονίκη, φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Ο 39χρονος τέως ποδοσφαιριστής μίλησε στο PRESSARIS παίζοντας το ρόλο του… διπλού πράκτορα, αφού γνωρίζει καλά και τις δύο ομάδες οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League.

-Έχεις παρακολουθήσει τον φετινό Άρη; Πως σου φαίνεται η έως τώρα εικόνα της ομάδας;

“Ο φετινός Άρης έχει ένα πολύ καλό υλικό, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχει βρει ακόμη τη χημεία που χρειάζεται η ομάδα, γι αυτό και έχει αυτή τη σχετικά χαμηλή βαθμολογικά συγκομιδή έως τώρα.

Είναι ένα σύνολο με μεγάλες δυνατότητες και πιστεύω πως όταν δέσει θα έρθουν και τα αποτελέσματα και οι νίκες που χρειάζονται”

-Θεωρείς ότι θα βοηθήσει η διακοπή του Πρωταθλήματος σε αυτό τον τομέα;

“Πιστεύω ότι η διακοπή θα είναι καθοριστική για τον Άρη, αφού το τεχνικό επιτελείο θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει πάνω σε αυτό λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα, το δέσιμο δηλαδή και τη συνοχή. Αν ο Άρης αποκτήσει την απαραίτητη συνοχή με τους παίκτες που έχει, θα δούμε μια άλλη ομάδα μετά τη διακοπή”.

-Για τον Παναθηναϊκό που είναι ο αντίπαλος του Άρη ποια είναι η άποψή σου;

“Ο Παναθηναϊκός για εμένα είναι η ευχάριστη έκπληξη του Πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Δεν παίζει φαντεζί ποδόσφαιρο, ούτε επιβλητικό, όμως έχει έναν πολύ έξυπνο προπονητή που έχει καταφέρει να περάσει τα τη φιλοσοφία του και τα θέλω του στους παίκτες και έχει καταφέρει να τους κάνει σύνολο.

Βέβαια τον έχει βοηθήσει και το πρόγραμμα μέχρι τώρα”.

-Τον τοποθετείς δηλαδή στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος; 

” Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Μπορεί να φαίνεται αυτή τη στιγμή φαβορί, όμως το φετινό πρωτάθλημα έχει μια πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα. Θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη διακοπή λόγω του μουντιάλ και όλα μπορεί να ανατραπούν μετά από αυτή τη διακοπή.

Θα είναι ένα πολύ περίεργο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα υπάρξουν εναλλαγές.

Επίσης, θα ήθελα να δω πως θα αντιδράσει μετά από μία επερχόμενη ήττα, πως θα μπορέσουν να τη διαχειριστούν”.

-Πως βλέπεις το ματς της Κυριακής; Θεωρείς ότι ο Άρης μπορεί να φύγει νικητής από τη Λεωφόρο;

“Πιστεύω ότι ο Άρης θα πρέπει κάποια στιγμή να αντιδράσει. Οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν πράγματα και ότι είναι ένα ισχυρό σύνολο.

Έχουν καταλάβει οι ποδοσφαιριστές του Άρη ότι έχουν δυνατότητες, αλλά θα πρέπει να τις βγάλουν και στον αγωνιστικό χώρο.

Και αυτό είναι το πιο κατάλληλο παιχνίδι για να έρθει αυτή η αντίδραση”.

 

 

To Top