ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλειστά χαρτιά και αρκετοί γρίφοι για τον Πάρντιου

Πολλά διλήμματα που αφορούν σχεδόν όλες τις γραμμές του Άρη, καλείται να αντιμετωπίσει ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων, Άλαν Πάρντιου, στο κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Με μοναδική δεδομένη απουσία αυτή του Ντουκουρέ, η επιστροφή του οποίου στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αύριο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του βρετανού τεχνικού, με ερωτηματικό πάντως αυτό της περίπτωσης του Μαντσίνι, η κατάσταση του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μέχρι στιγμής πάντως, ο μόνος… σίγουρος για τη βασική ενδεκάδα είναι ο Κουέστα. Από εκεί και πέρα, το δίδυμο Φαμπιάνο, Ενκουλού δούλεψε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, χωρίς όμως να λείπουν τα λάθη, ενώ με την επιστροφή του Μπράμπετς, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

Δεξιά ο Οντουμπάζιο και αριστερά ο Μαζικού φαίνεται πως θα είναι τα βασικά μπακ των κιτρινόμαυρων ενώ ο Ετέμπο που έβγαλε όλο το 90λεπτο στο ματς με τον Ιωνικό ενδεχομένως θα αγωνιστεί και πάλι βασικός.

Και από εκεί και πέρα… οι γρίφοι. Τη θέση του παρτενέρ του Ετέμπο διεκδικούν τρεις παίκτες. Νταμπό, Ντιόπ αλλά και ο Ματέο Γκαρσία είναι πιθανό να αγωνιστούν στη θέση αυτή. Ο τελευταίος μάλιστα αν δεν είναι παρτενέρ του Ετέμπο, είναι πιθανό να πάρει τη θέση του Μαντσίνι (η συμμετοχή του ποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή) στη μια πλευρά της επίθεσης με έναν εκ των Ιτούρμπε, Καμάτσο να πηγαίνουν στην άλλη.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τέσσερις παίκτες για μόλις δύο θέσεις, εφόσον μείνει εκτός ο Μαντσίνι) και όλοι τους διεκδικούν με τις ίδιες αξιώσεις φανέλα βασικού. Μάνου Γκαρθία ή Πάλμα πίσω από τον επιθετικό και Γκρέι ή Ζερβίνιο στην επίθεση.

Γίνεται αντιληπτό ότι όλα είναι ρευστά σε ότι αφορά την τελική απόφαση για την ενδεκάδα του Άρη.

 

To Top