ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Αρ Τζέι Χάντερ, η… εναλλακτική και το “θέλω” του Άρη να έχει τον έκτο ξένο κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Άρης θέλει να έχει τον έκτο ξένο παίκτη στη σύνθεσή του, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που θα γίνει το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (5-6/11), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League. Αυτό προϋποθέτει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων εντός των προσεχών εικοσιτετράωρων.  

Οι “κίτρινοι” έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Αρ Τζέι Χάντερ, έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις μαζί του και στόχος τους είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η συμφωνία, είτε μαζί του είτε με τον δεύτερο παίκτη, που βρίσκεται στο στόχαστρό τους. 

Από τη στιγμή που ο παίκτης βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο, το οποίο προτείνει ο Άρης, θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε να έρθει την επόμενη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επιθυμία του Γιάννη Καστρίτη είναι να δουλέψει μαζί του για μερικές μέρες κι εφόσον όλα πάνε καλά να κάνει ντεμπούτο στην αναμέτρηση στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, με την οποία κλείνει ο κύκλος των τεσσάρων πολύ δύσκολων παιχνιδιών στο ξεκίνημα της Basket League.     

To Top