ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπούσι για Μαβράι: «Μεγάλος παίκτης σε μεγάλη ομάδα»

Για τον Μεργκίμ Μαβράι που έρχεται στον Άρη αναφέρθηκε ο επί 8 χρόνια τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Αλβανίας και νυν προπονητής της, Αλμπάν Μπούσι.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio: «Πιστεύω ότι ο Άρης έχει κάνει καλή κίνηση με τον Μάβραι, είναι ένας μεγάλος παίκτης που έρχεται σε μια μεγάλη ομάδα, ξέρει τον ρόλο του.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, είναι έξυπνος, ήρεμος, καλός παίκτης για την ομάδα, που δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Τον είχα οκτώ χρόνια στην ομάδα και τον ξέρω πολύ καλά, απλώς τώρα δεν έχει παιχνίδια, είχε ένα πρόβλημα με τον προπονητή του και ήταν εκτός».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Μπορεί να είναι στόπερ αλλά με την μπάλα στα πόδια φαίνεται σαν κεντρικός. Επειδή βλέπω το Ελληνικό πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι θα είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Πριν έναν χρόνο τον ήθελαν ομάδες όπως η Μπεσίκτας και η Γαλατάσαράι και για να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα πάρει μεταγραφή στον Άρη».

Για την σχέση του Μαβράι με τονΜπάσα: «Είναι πολύ καλοί φίλοι, και οι δυο είναι… σούπερ, τους έζησα οκτώ χρόνια και είναι εκπληκτικοί χαρακτήρες».

Για τον Άρη: «Μακάρι να πάει καλά ο Άρης, πάει καλά, έχει κόσμο και πιστεύω ότι θα είναι από τις καλύτερες ομάδες την φετινή χρονιά».

To Top