«Μπράβο» στον Πιλάβιο! Αύξηση 45% στον Πορτογάλο σε εποχές κρίσης!

Τη στιγμή που οι μισθοί στην Ελλάδα πετσοκόβονται ο Φερνάντο Σάντος πήρε αύξηση… Ο Πορτογάλος τεχνικός «χρυσώθηκε» από την ΕΠΟ και πήρε αύξηση 45% στις απολαβές του! O Σοφοκλής Πιλάβιος έσπευσε σε χαλαιπούς καιρούς να τινάξει την… μπάνκα! Δικά του χρήματα, μήπως είναι; Αντιδράσεις μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κόουτς της Εθνικής από 450.000 ευρώ το χρόνο, θα λάβει 650.000, ενώ σίγουρα θα υπάρχει και πριμ πρόκρισης για το Μουντιάλ. Να θυμίσουμε ότι το αντίστοιχο ποσό για την πρόκριση στο Euro 2012 ανήλθε στα 250.000 ευρώ!

Όπως σημειώνει το onsports: “Η αύξηση στις αποδοχές, σε μία περίοδο τεράστιας οικονομικής κρίσης, πιθανόν να έγινε λόγω της δυσκολίας εύρεσης προπονητή ανάλογων ικανοτήτων και χαρακτηριστικών. Η επιλογή της ΕΠΟ ήταν να διατηρήσει σε αυτό το πόστο τον Σάντος που γνωρίζει και έχει εμπειρία της ελληνικής πραγματικότητας, παρά να αναζητήσει κάποιον πιθανότατα χαμηλότερου επιπέδου τεχνικό που θα έπρεπε να μάθει τα πάντα από την αρχή.

Οι συζητήσεις με τον έμπειρο προπονητή διήρκεσαν αρκετό καιρό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε σκέψεις. Μάλιστα, πολλοί θεωρούσαν ότι η τελική απόφαση θα καθυστερούσε όμως, ο Σοφοκλής Πιλάβιος ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας. Πρόκειται για σήριαλ που ξεκίνησε από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να συζητήσει με τον 57χρονο εκλέκτορα.

Τελικά η απόφαση ανανέωσης του Σάντος προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού μέλη του ΔΣ ήταν αντίθετοι με το τελικό ποσό της συμφωνίας, αλλά ο Σοφοκλής Πιλάβιος απάντησε άμεσα λέγοντας, σύμφωνα με πληροφορίες: «Θα τα δώσει κάποιος από την τσέπη του, από αυτούς που θα μας κατηγορήσουν;»”.

To Top