Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή

Συνελήφθη την Πέμπτη το βράδυ στη Βουλγαρία ο Ανδρέας Παντελή, εναντίον του οποίου είχε εξασφαλιστεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για σωρεία αδικημάτων και σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

 

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι τα αδικήματα αφορούν κλοπή από υπο-αντιπρόσωπο, απόπειρα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και έκδοση ακάλυπτης επιταγής.

O Ανδρέας Παντελή παραδόθηκε την Πέμπτη το βράδυ σε μέλη της κυπριακής Αστυνομίας στο αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία και μεταφέρθηκε στην Κύπρο, όπου θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου «για περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης», είπε ο εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας.

Πάντως, πριν από λίγο ο Παντελή έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή κατέθεσε 15 χιλιάδες ευρώ εγγύηση κι αφέθηκε ελεύθερος, ενώ παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και δύο φορές τη βδομάδα θα παρουσιάζεται σε αστυνομικό Τμήμα. Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 30 Απριλίου.

Πηγή: www.iraklis1908.gr


 

To Top