ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπράμπετς: “Επιτέλους θα παίξουμε με κόσμο στο γήπεδο μας”!

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μίλησε σε εκπροσώπους του τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο.

Aναλυτικά:

Για τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι: «Πολύ σημαντικό για εμάς. Ξέραμε για τί παίζαμε και μετά από κάποια παιχνίδια πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί».

Για τα 13 παιχνίδια από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τώρα: «Για να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ πιο εύκολο όταν κερδίζεις. Συνεχίζουμε στο Κύπελλο, το οποίο είναι σημαντικό για εμάς και την ομάδα ενώ πήραμε και μία νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο. Όταν κερδίζεις και παίρνεις βαθμούς είναι πιο εύκολο να επανέλθεις».

Για την φιλοσοφία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα θα παλέψουμε. Από την αρχή ξέρουμε ότι όπως υπάρχει ο στόχος του Κυπέλλου, το ίδιο ισχύει και με τα πλέι οφ. Τα τελευταία αποτελέσματα δημιούργησαν πίεση προς εμάς αλλά τελικά πήραμε μία νίκη που μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι για τα πλέι οφ και την επόμενη εβδομάδα έχουμε ακόμη ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Βόλο».

Για την εναλλαγή… παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας: «Ολοι είναι πολύ καλά παιδιά και ποιοτικοί αμυντικοί. Είναι εύκολο για μένα. Είμαι χαρούμενος που παίζω. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει δίπλα μου. Είναι έμπειροι, οπότε γίνεται πιο εύκολο για μένα».

Για την πρώτη βδομάδα μετά από 40 μέρες χωρίς παιχνίδι μεσοβδόμαδα: «Νομίζω οι οικογένειες μας θα είναι χαρούμενες, όπως και εμείς. Είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε και μπορούμε να ξεκουραστούμε με καλή ψυχολογία».

Για το επόμενο ματς με το Βόλο που θα γίνει με κόσμο στο Χαριλάου, έπειτα από 2,5 μήνες: «Επιτέλους… Με τον Παναιτωλικό επιτέλους νιώσαμε ότι παίξαμε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι με τον κόσμο. Ανυπομονούμε να δούμε τους οπαδούς μας στο γήπεδό μας και να βοηθήσουν για ακόμη μία νίκη».

To Top