ΜΠΑΣΚΕΤ

Τολιόπουλος: “Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα για να πάει πιο ψηλά”

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν και στο Final 8, ο παίκτης που ξεχώρισε… Ήταν ο ηγέτης του Άρη στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ βοήθησε την ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως η νίκη δεν ήρθε. Ο 27χρονος παίκτης των κιτρινόμαυρων μίλησε για το ματς απέναντι στους πράσινους, τον δικό του ρόλο αλλά και το Eurocup.

Αναλυτικά ο Τολιόπουλος δήλωσε:

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό: “Ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνά μας, παίξαμε το παιχνίδι μας, δεν ήμασταν πολύ τυχεροί στο να γίνουν κάποια σουτ ώστε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κέρδισε ο Παναθηναϊκός, συγχαρητήρια, καλή επιτυχία στον τελικό”.

Για τη δική του προσωπική απόδοση και αν είναι ο ηγέτης του Άρη: “Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα για να πάει πιο ψηλά. Τώρα δεν έγινε αυτό αλλά είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που βοήθησα. Έχουμε break τώρα για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να γυρίσουμε πιο δυνατοί για τη δύσκολη συνέχεια”.

Για το νοκ άουτ παιχνίδι με αντίπαλο την Προμετέι κι αν τα ματς του Κυπέλλου βοήθησαν τον Άρη: “Πιστεύω πως όλα τα παιχνίδια μας τα παίζατε με πίεση φέτος. Όλα ήταν must win παιχνίδια. Σίγουρα ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση. Τα περισσότερα παιδιά, οι ξένοι μας δηλαδή, μπορεί να μην είχαν βρεθεί σε μια τέτοια διοργάνωση αλλά είναι κάτι που μας έδωσε πολλή ψυχολογία, ειδικά η νίκη που κάναμε προχθές και προχωράμε”.

To Top