Μπρέντφορντ – Άρσεναλ 0-3: Άνετο διπλό και επιστροφή στην κορυφή για τους “gunners”

Η Άρσεναλ νίκησε την Μπρέντφορντ στην έδρα της με 3-0 και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League. Σαλίμπα, Ζεσούς και Βιέιρα χρίστηκαν σκόρερ για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ παρέμεινε στην κορυφή της Premier League, καθώς επικράτησε της Μπρέντφορντ στην έδρα της 3-0 και παραμένει στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ.

Οι παίκτες του Μικέλ Αρτέτα πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εμφάνιση σχεδόν σε όλο το κομμάτι του παιχνιδιού, επιβεβαιώνοντας την καλή τους κατάσταση για μια ακόμα φορά.

Το σκορ άνοιξε ο Σαλίμπα στο 17′ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά. Έντεκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Ζεσούς να χριστεί σκόρερ. Ο Σακά έκανε μια γλυκιά σέντρα και ο Βραζιλιάνος φορ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φάμπιο Βιέιρα στο 49ο λεπτό με υπέροχο αριστερό σουτ από μακρινή απόσταση. Ο Ζεσούς είχε άλλες δύο τελικές να σκοράρει, όμως ο Ράγια ήταν εκεί και του στέρησε τα γκολ.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία, καθώς ο Αρτέτα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Έιθαν Νουανέρι, ο οποίος είναι ο νεότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ στην ιστορία του βρετανικού πρωταθλήματος σε ηλικία 15 ετών και 181 ημερών.

Μπρέντφορντ: Ράγια, Χάικι, Άγερ, Μι, Χένρι, Γένσεν, Γιανέλτ, Γιάνσον, Ντασίλβα, Τόνεϊ, Μπεούμο.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ, Τσάκα, Πάρτεϊ, Σακά, Βιέιρα, Μαρτινέλι, Ζεσούς.

To Top