Ουντινέζε – Ίντερ 3-1: Ανατροπή με τριάρα

Η Ουντινέζε συνέχισε το αήττητο σερί της στη Serie A, καθώς έκανε την ανατροπή κόντρα στην Ίντερ, επικρατώντας με 3-1 για την 7η αγωνιστική της Serie A.

Η Ίντερ προηγήθηκε πολύ νωρίς στην αναμέτρηση με την Ουντινέζε, ωστόσο οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή παίνροντας τη νίκη με 3-1. Η Ουντινέζε διεύρυνε το αήττητο σερί της, φτάνοντας τις πέντε διαδοχικές νίκες στη Serie A και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “νερατζούρι” ξεκίνησαν με τις καλύτερες προδιαγραφές την αναμέτρηση, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό του αγώνα, με τον Νικολό Μπαρέλα να στέλνει την μπάλα μετά από τρομερή εκτέλεση φάουλ στο γάμα του Σιλβέστρι για το 0-1.

 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μετά από “δώρο” της Ίντερ. Στο 22′ σε στατική φάση, η μπάλα χτύπησε στον ώμο του Σκρίνιαρ και κατέληξε στα δίχτυα, με την Ουντινέζε να ισοφαρίζει με αυτογκολ.

Στο 30′ η ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι άγγιξε το δεύτερο γκολ, με τον Μπαστόνι να δοκιμάζει το σουτ στην κίνηση και τον Σιλβέστρι να κρατάει το 1-1, πραγματοποιώντας εξαιρετική επέμβαση.

 

Στο δεύτερο μέρος, λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, αλλά η σκαστή κεφαλιά του Ντάμφρις στο 52′ κατέληξε λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.

Την ευκαιρία της να βρει ακόμα ένα γκολ και να φτάσει στην ανατροπή είχε και Ουντινέζε. Ο Λόβριτς κινήθηκε γρήγορα στην περιοχή, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει, επιχείρησε το σουτ, το οποίο ήταν δυνατό, όμως Χαντάνοβιτς με τρομερή απόκρουση είπε “όχι”.

 

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και τελικά πέτυχαν την ανατροπή, με το γκολ να προέρχεται ξανά από στατική φάση. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντολοφέου ο Μπιγιόλ πετάχτηκε στον αέρα, πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 2-1 στο 84′.

Τη μεγάλη νίκη σφράγισε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αρσλάν, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μπιγιόλ, Πέρες, Περέιρα, Λόβριτς, Γουάλας, Μακένγκο, Ουντότζι, Μπέτο, Ντεουλοφέου.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Μκιταριάν, Νταρμιάν, Ντζέκο, Λαουτάρο.

To Top