Μπόατενγκ: “Ο Μέσι πρέπει να πάει στην Νάπολι, όπως ο Μαραντόνα”

O Λιονέλ Μέσι θα κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα ή θα πάρει το καπέλακι του και θα φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του, αναζητώντας άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες;

Την ώρα που οι φίλοι των μπλαουγκράνα ανησυχούν μήπως χάσουν το 2021 τον ηγέτη τους και εκείνοι των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν λαχταρούν να τον δουν στις ομάδες τους, ένας πρώην συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι ήρθε να ρίξει στο τραπέζι μία άκρως εντυπωσιακή πρόταση.

Αυτή είναι να συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντινός σούπερ σταρ στην ομάδα που λατρεύτηκε ως επίγειος Θεός ο Ντιέγκο Μαραντόνα, την Νάπολι. “Θα πρέπει να πάει στην Νάπολι όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Θα ήταν κάτι το φανταστικό να πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τους ανθρώπους του συλλόγου και να τους πει: “Να έρθω;” Δεν δίνουν πια τη φανέλα με το Νο 10, αλλά θα μου άρεσε να τιμήσει το “10” του Μαραντόνα και να έρθει να παίξει για ένα ή δύο χρόνια στην Νάπολι.

Χωρίς να σκέφτεται τα χρήματα, μόνο με την καρδιά του”, τόνισε σε συνέντευξή του στο Espn ο επιθετικός της Μότσα και συνέχισε: “Θα ήταν σαν ταινία. Θα πήγαινε στην προπόνηση με ελικόπτερο επειδη ο κόσμος θα τον έτρωγε ζωντανό και θα ήταν ευτυχισμένος.

Το να πήγαινε στην Νάπολι για να τιμήσει τον Μαραντόνα θα έδινε μία ρομαντική ιστορία στον κοσμο. Θα ήταν ένα μήνυμα. Μακάρι να ήμουν ο Μέσι και να καλούσα τον πρόεδρο της Νάπολι για να του πω ότι πηγαίνω στην ομάδα του”.

To Top