Μπόγρης: “Μεγαλύτερη πίεση στον Άρη από τον Παναθηναϊκό!” (video)

Ο Γιώργος Μπόγρης ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη, πήρε το Νο14 και αποκάλυψε πως η πίεση που υπάρχει στον Άρη είναι μεγαλύτερη και από αυτή που βιώνουν οι παίκτες του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού!

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε με πολύ θετικά σχόλια για την συμφωνία του με τον Άρη και την εμπειρία που ζει φορώντας την κίτρινη φανέλα. Τόνισε αρχικά για τον αγώνα πως “είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αύριο, γιατί παίζουμε με την πιο καλή ομάδα του ομίλου μέσα στην έδρα μας και πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί. Πρέπει να κάνει ο Άρης μια πορεία αντάξια της αξίας του” και πρόσθεσε: “Όσον αφορά εμένα, είμαι εδώ πολύ καιρό, περίπου 15-20 μέρες και περίμενα αυτό το ματς πως και πως. Θα δούμε τι θα γίνει και με το ΑΣΕΑΔ. Ανυπομονώ…”.

Ρωτήθηκε για την πίεση που υπάρχει λόγω του κακού ξεκινήματος και απάντησε πως “ήμουν και στον Παναθηναϊκό και μπορώ να πω ότι η πίεση εδώ στον Άρη μπορεί να είναι και μεγαλύτερη. Ο Άρης και ο λαός του, έχει το μπάσκετ και ειδικά τώρα που και το ποδόσφαιρο δεν πάει τόσο καλά, πρέπει να αντεπεξέλθουμε και να τους κάνουμε περήφανους, γιατί γι’ αυτούς παίζουμε ουσιαστικά”.

Για τον αν είναι έτοιμος να παίξει μετά από δύο μήνες απραξίας, θυμήθηκε και τα δύο χρόνια απραξίας με τον Παναθηναϊκό: “Δύο μήνες και δύο χρόνια… Νιώθω έτοιμος. Θα δείξει… Με την ομαδική δουλειά και να μην κοιτάει κανένας την πάρτη του, να δουλέψουμε σαν ομάδα και στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι…”.

Για την απόφασή του να έρθει στον Άρη είπε: “Επέλεξα τον Άρη και λόγω της Ευρώπης και λόγω των προπονητών και λόγω του προέδρου, που με πήρε τηλέφωνο. Με κυνηγούσε από τα 14 μου χρόνια, από τότε μου έλεγε να έρθω εδώ πάνω. Μέχρι και τον κόουτς Ιωαννίδη είχε βάλει να πάρει τον πατέρα μου τηλέφωνο. Βασικά τα βρήκα καλύτερα από ότι τα περίμενα τα πράγματα, καλύτερα από ότι είχα ακούσει και πιστεύω ότι όταν αρχίσει η ομάδα να ρολάρει τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιώργου Μπόγρη:
{youtube}CYTWUaJCTxo|640|360|1{/youtube}

To Top