Μπόγρης: “Με ενδιαφέρει το εξωτερικό”

Ο Γιώργος Μπόγρης έχει στο μυαλό του το απόλυτο νικών ως το τέλος της κανονικής διάρκειας, για να υπάρχουν οι πιθανότητες κατάκτησης της 6ης θέσης.

Σε συνέντευξη του στο “cobrasports.gr” ο Έλληνας σέντερ τόνισε πως “είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Ρέθυμνο έχει παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο σε όλο το πρωτάθλημα και εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να πετύχουμε την 5η σερί μας νίκη. Στόχος πλέον του Άρη είναι το “6Χ6″, καθώς βρισκόμαστε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα”.

Για το Ρέθυμνο είπε ότι δεν θεωρεί πως είναι έκπληξη γιατί “έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Στέργιο Κουφό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ο Στέργιος Κουφός είναι ένας προπονητής που δουλεύει μεθοδικά και καταφέρνει να πετύχει το καλύτερο για την ομάδα του. Αυτό έκανε και φέτος στο Ρέθυμνο. Και φυσικά η τέταρτη θέση στην βαθμολογία τον δικαιώνει απόλυτα”.

Ρωτήθηκε και για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή υπογραμμίζοντας πως “ο κόουτς αγαπά και λατρεύει το μπάσκετ, είναι πανέξυπνος και επιμένει στην λεπτομέρεια. Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ και στον Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή, που η προσφορά του στην ομάδα είναι πραγματικά ανεκτίμητη”.

Για την εμπειρία του το καλοκαίρι στο καμπ των Μπουλς στο Σικάγο είπε ότι “το να αγωνιστώ στο εξωτερικό, και εννοώ την Ευρώπη, είναι κάτι που με ενδιαφέρει πολύ. Δυστυχώς, όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο ελληνικό μπάσκετ, μια ομάδα της Ευρώπης αποτελεί μια καλή επιλογή. Ας ελπίσουμε να καλυτερέψουν τα πράγματα στο μέλλον και να μπορούμε να συνεχίσουμε την καριέρα μας εδώ. Αλλά όχι, πόρτες δεν κλείνεις ποτέ”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top