Μπόγρης: “Πιστεύουμε στη νίκη μέσα στη Νίμπουρκ”

Ο Γιώργος Μπόγρης θεωρεί πως θα αποβεί σε καλό η ήττα της Νίμπουρκ από την Ρουντούπις μέσα στη Τσεχία, γιατί ο Άρης έχει αποδείξε ότι μπορεί να κερδίσει και να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Εντός των επόμενων 36 ωρών θα έχει γνωστοποιηθεί και η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για τη συμμετοχή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στον “ΑΡΗΣ FM” τονίζοντας πως “την Πέμπτη είναι η τελική προθεσμία οπότε αύριο το βράδυ θα ξέρουμε. Ελπίζω να είναι θετική η εξέλιξη. Βέβαια δεν μπορώ να το καταλάβω. Επαγγελματίες είμαστε. Ελπίζω να είναι καλό το τέλος της υπόθεσης”.

Για τη χθεσινή νίκη επί της Γκαστέρα σχολίασε πως “η νίκη ήρθε, αλλά είχαμε και κενά στη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Αν δουλέψουμε πάνω σε αυτό είμαι αισιόδοξος για την υπόλοιπη χρονιά. Το να κερδίζεις είναι πολύ σημαντικό. Στο πρωτάθλημα είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα με βάση τα αποτελέσματα. Για αυτό πρέπει να έρθουν και
οι νίκες στην Ελλάδα”.

Δεν θέλησε να… μείνει στο θέμα της διαιτησίας, υποστηρίζοντας πως “δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Γιατί να μιλήσουμε για τους διαιτητές και να μην μιλήσουμε για τοις βολές που χάσαμε ή την άμυνα στο τρίποντο του Σπανούλη; Δεν χρειαζόμαστε άλλοθι. Κρατάμε την εμφάνιση και συνεχίζουμε”.

Για την έκπληξη που έκανε η Ρουντούπις με τη νίκη της μέσα στην Τσεχία είπε ότι “ήταν μια νίκη που δεν περιμέναμε. Οι αντιδράσεις μας ήταν ευχάριστες γιατί θέλουμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και πιστεύουμε στη νίκη μέσα στη Νίμπουρκ. Βέβαια εκεί που πας για τα πολλά, μπορεί να χάσεις και τα λίγα. Για μένα ήταν καλό, διότι κερδίζοντας τη Νίμπουρκ, παίρνουμε την πρώτη θέση. Πρώτα όμως κοιτάμε την Καβάλα γιατί δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό τον αγώνα”.

To Top