«Απλήρωτος ο Ουσέρο στην Τρίπολη»

Στο στόχαστρο της Καρταχένα, που αγωνίζεται στην Σεγούντα Ντιβισιόν, βρίσκεται ο Φερνάντο Ουσέρο του Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι η οικονομική ασυνέπεια της ελληνικής ομάδας, ίσως διευκολύνει την απόκτησή του.

Η προσεχής αντίπαλος του Άρη έχει τη μεγαλύτερη ισπανική «παροικία» της Σούπερ Λίγκας (Ουσέρο, Χακόμπο, Χουανίτο, Τσίμο Ναβάρο, Ντάνι Ορόθκο, Χούλι, Γιόναταν Σέσμα, Πουλίδο), αλλά και κάποια προβλήματα, που την κάνουν ευάλωτη στις «ορέξεις» των ισπανικών συλλόγων.

«Η κακή πορεία του Αστέρα, που απειλείται με υποβιβασμό, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές και η φυγή του προπονητή Όσκαρ Φερνάντεθ από την ελληνική ομάδα, ευνοούν την Καρταχένα. Σ’ αυτήν, ο Ουσέρο θα είχε εγγυημένο το μισθό του κάθε μήνα», ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «As».

Στην Καρταχένα, που είναι 22η και τελευταία στην Σεγούντα Ντιβισιόν, αγωνίζονται άλλοι δύο παίκτες με εμπειρία από την Σούπερ Λίγκα: Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Χουάνμα, καθώς και ο τέως αμυντικός του Ηρακλή, Χοσέμι.

To Top