Μπόελι: «Διαφορά φιλοσοφίας με τον Τούχελ»

Η απόλυση του Τόμας Τούχελ από την Τσέλσι, δεν ήταν αποτέλεσμα της ήττας από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην πρεμιέρα του Champions League, αλλά ήρθε ως απόρροια της διαφοράς φιλοσοφίας του Γερμανού τεχνικού με τη διοίκηση του συλλόγου. Αυτό υποστήριξε ο νέος ιδιοκτήτης των «μπλε», Τοντ Μπόελι, μιλώντας σε συνέδριο στη Νέα Υόρκη.

«Οταν αναλαμβάνεις μία επιχείρηση, πρέπει να σιγουρευτείς ότι είσαι στην ίδια γραμμή με τους ανθρώπους που λειτουργούν την επιχείρηση. Ο Τούχελ είναι προφανώς εξαιρετικά ταλαντούχος και είχε μεγάλη επιτυχία στην Τσέλσι, αλλά το όραμά μας για το σύλλογο ήταν να βρούμε έναν προπονητή που να θέλει να συνεργαστεί μαζί μας», τόνισε ο Αμερικανός επιχερηματίας και εξήγησε στη συνέχεια:

«Υπάρχουν πολλά τείχη που πρέπει να ρίξουμε στην Τσέλσι. Πιο πριν, η πρώτη ομάδα και η ακαδημία δεν μοριάζονταν δεδομένα και πληροφορίες, οπότε σκοπός μας ήταν να φέρουμε κοντά την πρώτη ομάδα, την ακαδημία, τους συλλόγους που θέλουμε να αποκτήσουμε και να αναπτύξουμε. Ολα αυτά χρειάζονται μία καλολαδωμένη μηχανή. Η αλήθεια για την απόφασή μας ήταν ότι δεν ήμασταν σίγουροι ότι ο Τόμας το έβλεπε όπως εμείς. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, απλά δεν μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα για το μέλλον. Δεν είχε να κάνει με το Ζάγκρεμπ, αλλά με το όραμα για το πώς θέλουμε να μοιάζει η Τσέλσι».

To Top