ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάρντιου σε παίκτες του Άρη: “Θέλω επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και δουλειά στο 100% απ’ όλους σας”

Ο Άλαν Πάρντιου βρέθηκε στο “Δασυγένειο” αθλητικό κέντρο για την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη. Ο Βρετανός τεχνικός δεν θέλησε να χάσει άλλο χρόνο. Σήκωσε μανίκια για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη.

Τον Πάρντιου παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο οποίος τόνισε: “Καλωσορίζουμε τον νέο μας προπονητή, που είναι μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου, είναι πολύ εμπειρος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας και πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια όλοι μαζί θα πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας”.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο νέος τεχνικός του Άρη, ο οποίος μιλώντας στους παίκτες ανέφερε τα εξής: “Χαίρομαι που είμαι εδώ είναι μια νέα μεγάλη πρόκληση για εμένα . Θέλω επαγγελματισμο, υπευθυνότητα και δουλειά στο 100% από όλους . Ενα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις δικές μου ομάδες είναι ότι οι παίκτες βάζουν την καρδια τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για τη νίκη . Όλοι για τη νίκη αγωνιζόμαστε , αυτό θα κάνουμε και μαζί όλοι θα τηρείτε τους κανόνες της ομάδας με αφοσίωση”.

Στη συνέχεια ο Άλαν Πάρντιου είχε συνομιλία με τον προκάτοχό του, τον Τόλη Τερζή για να ενημερωθεί για την ομάδα, τους παίκτες αλλά και τη μέχρι τώρα πορεία της. Ο Άγγλος προπονητής επίβλεψε την προπόνηση και μετά το τέλος αυτής συγκέντρωσε όλο το τεχνικό επιτελείο του και τους μίλησε για το τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα από αύριο.

Αυτό που κέρδισε τους ανθρώπους του Άρη με την πρώτη… ματιά είναι η προσωπικότητα του Πάρντιου, ο οποίος έδειξε με το… καλησπέρα ποιος είναι και τι ήρθε να κάνει στον Άρη. Επίσης ζήτησε από τους πάντες να λύνονται απευθείας με εκείνον τα ζητήματα  λέγοντας πως “η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντα ανοιχτή”. Από την πρώτη στιγμή ο έμπειρος κόουτς βάζει τους δικούς του κανόνες και στεγανά στη λειτουργία και προπόνηση του Άρη.

To Top