Μπόικοβιτς στο PRESSARIS: «Υπέροχο να αγωνίζεσαι σε τέτοια ατμόσφαιρα»!

Για το πώς έζησε το πρώτο του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τους μετέπειτα στόχους του Άρη μίλησε o Ιβάν Μπόικοβιτς, μία μέρα μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ (3-1). Ο Σέρβος πασαδόρος δήλωσε στο PRESSARIS εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο Αλεξάνδρειο και υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα παλέψει για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στην συνέχεια.

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα ενδιαφέρον για αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και για αυτούς που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Παίξαμε για τους τρεις βαθμούς, που ήταν πολύ σημαντικοί για εμάς και τα καταφέραμε. Πέρα από αυτό, όμως, ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και κάτω από αυτές τις συνθήκες η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία».

Όσο για το πώς έζησε το πρώτο του ντέρμπι; «Ήταν το πρώτο μου ντέρμπι από τότε που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, καθώς βρέθηκαν πολλοί φίλαθλοι στο γήπεδο για να μας στηρίξουν. Μας βοήθησαν πολύ, ιδιαίτερα στις φάσεις που οι πόντοι ήταν σημαντικοί για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Είναι πραγματικά υπέροχο να αγωνίζεσαι σε μία τέτοια ατμόσφαιρα»!

Αναφορικά με τις δυνατότητες του Άρη, σημείωσε: «Θεωρώ πως ο Άρης έχει τη δυνατότητα να παίξει καλύτερα από αυτό που δείξαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζαμε προβλήματα τραυματισμών στα προηγούμενα παιχνίδια και μάλιστα έλειπαν παίκτες που αγωνίζονται στη βασική εξάδα. Αυτό μας επηρέασε και νομίζω ότι δείχναμε λίγο λιγότερα πράγματα από αυτά που έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε. Βέβαια, βελτιωνόμαστε καθημερινά και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Όσο για τον στόχο της ομάδας, υπογράμμισε: «Στόχος μας είναι σίγουρα η παρουσία της ομάδας στις πρώτες οκτώ της βαθμολογίας. Από εκεί και έπειτα, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να κάνει ένα σχόλιο και για το Κύπελλο Ελλάδας, όπου ο Άρης θα έρθει αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στην προημιτελική φάση του φάιναλ έιτ: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε και στη συνέχεια θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο, παλεύοντας σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σετ και σε κάθε πόντο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top