ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μυαλωμένος και αποφασισμένος ξεπερνάει το “εμπόδιο” της Κόλος και συνεχίζει το ταξίδι! (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του Άρη, ξεκινάει από το “Κλεάνθης Βικελίδης” σήμερα το βράδυ (PRESSARIS, 21:00, NS2) απέναντι στην Κόλος Κοβαλίβκα, το πρώτο “εμπόδιο” στον δρόμο προς τους ομίλους του Europa League, που είναι κι ο μεγάλος στόχος. Εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο!

Oι “κιτρινόμαυροι” πέφτουν στην “μάχη” του β΄προκριματικού γύρου, απέναντι στην πρωτοεμφανιζόμενη σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ουκρανική ομάδα, με μοναδικό στόχο να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, εκεί όπου θα τους περιμένει η Ριέκα στην Κροατία, σε ακριβώς μία εβδομάδα από σήμερα.

Ολα θα κριθούν σήμερα, καθώς δεν θα υπάρξει ρεβάνς ανάμεσα στις δύο ομάδες, επομένως αυτό που θέλει ο Άρης είναι να φερθεί έξυπνα, να είναι συγκεντρωμένος και αποφασισμένος προκριμένου στο τέλος της βραδιάς να είναι αυτός που θα έχει προκριθεί στον επόμενο γύρο των προκριματικών.

Ο Άρης είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, κάτι που δεν έχει η αντίπαλός του, αγωνίζεται στην έδρα του -έστω και χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες- και διαθέτει ποδοσφαιριστές με μεγαλύτερη ποιότητα, ωστόσο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί τέτοιου είδους μονές αναμετρήσεις, απαιτούν συγκέντρωση στο 100%, διότι εγκυμονούν κινδύνους και εκπλήξεις που οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να αποφύγουν!

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν επεφύλαξε κάποια έκπληξη στον καταρτισμό της 18αδας για τον αυριανό αγώνα του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους βασικούς παίκτες του στην αποστολή.

Αναλυτικά: Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης

Τον Ελβετό Λιονέλ Τσούντι όρισε η UEFA για την αναμέτρηση του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Τσούντι δεν έχει πολλές εμπειρίες από μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει μέχρι στιγμής σε τέτοιο επίπεδο δύο παρουσίες σε προκριματικά Europa League (Σαράγεβο-Μπάνατς 3-0 το 2018 και Σεντ Πάτρικς-Νόρκεπινγκ 0-2 το 2019) και UEFA Youth League. Είναι μόλις 31 χρόνων και πήρε το σήμα της FIFA από το 2018.

Τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε ήταν στις 25 Αυγούστου το Βασιλεία- Βίντερτουρ (6-1) για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελβετίας.

Bοηθοί θα είναι οι:  Ματίας Σμπρίσα, Πασκάλ Χίρτσελ και 4ος ο Αλεσσάντρο Ντούντιτς.

To Top