Μυστήριο και αγωνία με τη (νέα) προσφυγή του ατζέντη του Ουμπίντες!

Μια ακόμη προσφυγή κατατέθηκε στον Άρη. Κι αν μέχρι τώρα υπήρχε… ποικιλία (διπλές προσφυγές, προσφυγές για μερικές χιλιάδες ευρώ, με ρήτρες κτλ), η συγκεκριμένη έχει και λίγο… μυστήριο, αλλά και πολλή αγωνία!

Τις τελευταίες δυο μέρες υπήρχαν έντονες φήμες ότι ο Χαβιέρ Ουμπίντες είχε καταθέσει προσφυγή. Η παρουσία του στην Αργεντινή και το γεγονός ότι δεν έχει (προς το παρόν…) ατζέντη στην Ελλάδα καθιστούσε δύσκολη τη διασταύρωση των πληροφοριών.

Τελικά, όπως διέρρευσε, έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ προσφυγή, όχι από τον ίδιο τον Ουμπίντες από τον εκπρόσωπο του Ουμπίντες, Χεράρδο Μαγκνταλένα, με ό,τι μπορεί αυτό να συνεπάγεται.

Πρόκειται για έναν ατζέντη που έχει συνεργαστεί με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σε αρκετές περιπτώσεις λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τη μεταγραφή του Αλεχάντρο Λέμπο.

Ο Μαγκνταλένα, συγκεκριμένα, προσέφυγε στη ΦΙΦΑ και με την προσφυγή του αξιώνει το ποσό των 120.000 ευρώ που αφορά προμήθειες παικτών.

Η προσφυγή αυτή προκάλεσε νέο συναγερμό, μια και (πρέπει να) αποτελεί βασική προτεραιότητα του Άρη να κρατήσει τον Ουμπίντες στην ομάδα. Το συμβόλαιό του «αντέχεται» ακόμη και από τον «Άρη της κρίσης» και ξεκίνησε προσπάθεια να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον Μαγκνταλένα. Του ζητήθηκε τόσο για τα δικά του χρήματα όσο και για αυτά του Ουμπίντες είναι να κάνει λίγες μέρες ακόμη υπομονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι διοικητικές ζυμώσεις.

Το θέμα Ουμπίντες έχει αρκετό… μυστήριο σίγουρα και βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού! Την ώρα που οι φήμες εντείνονται για μεταγραφικό ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όπως η Ορντούσπορ και ο ΑΠΟΕΛ…

To Top