Μόλις… 9 τερματοφύλακες έχει η Παρί στο ρόστερ της!

Το ξεσκαρτάρισμα στον «άσο» καλείται να ξεκινήσει η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μετά την απόκτηση του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, οι Παριζιάνοι διαθέτουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας εννιά τερματοφύλακες!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του Euro, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο 22χρονος Ιταλός πορτιέρε υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο «Τζίτζι» θα δώσει μάχη με τον Κέιλορ Νάβας, για την θέση κάτω από τα γκολποστ. Ο 34χρονος Κοσταρικανός μέχρι τώρα ήταν η πρώτη επιλογή για τον «άσο» της ομάδας, ωστόσο με την άφιξη του Ντοναρούμα τα δεδομένα αλλάζουν.

Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι πως η Παρί με την απόκτηση του πρωταθλητή Ευρώπης με την Ιταλία, διαθέτει στο ρόστερ της ακόμα οκτώ τερματοφύλακες. Ο λόγος για τους Αλφόνς Αρεολά, Κέιλορ Νάβας, Σέρτζιο Ρίκο, Μάρτσιν Μπούλκα, Αλεξάντρ Λετεγιέ, Γκαρισόν Ινοσέντ, Λούκας Λαβέλ και Ντένις Φρανσί.

Πάντως ο Αρεολά, ο οποίος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως σύντομα θα αποχωρήσει από την Παρί, μιας και έχει συμφωνήσει με την Γουέστ Χαμ.

To Top