ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνος εναντίον όλων! Η πρώτη μεγάλη δικαίωση του Άρη με πολλές αναγνώσεις!

Δικαίωση, δικαιοσύνη, λύτρωση, ανακούφιση, ψυχολογική δύναμη! Μερικές μόνο από τις έννοιες που μπορούν να καταγράψουν την είδηση της επιστροφής των έξι “κλεμμένων” βαθμών στον Άρη από το CAS.

Όπως είναι γνωστό από χθες το μεσημέρι, οι θέσεις της ΠΑΕ Άρης δικαιώθηκαν στο Ανώτατο Αθλητικό δικαστήριο της Λωζάνης και οι κιτρινόμαυροι έχουν και επίσημα τους έξι βαθμούς που κατέκτησαν με κόπο και αίμα στο χορτάρι.

Στο Ανώτατο Αθλητικό δικαστήριο έγινε δεκτή η έφεση των κιτρινόμαυρων, μετά τις δυο περίεργες, ύποπτες, σκοτεινές και απόλυτα άδικες αποφάσεις στην Ελλάδα τόσο της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, όσο και της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας! Να θυμίσουμε ότι αντίδικος της ΠΑΕ Άρης ήταν η ΕΠΟ στο δικαστήριο αυτό (θα κληθεί να πληρώσει και την… λυπητερή των 44.οοο ελβετικών φράγκων) και πλέον η απόφαση λυτρώνει τους κιτρινόμαυρους που σήκωσαν τον δικό τους σταυρό εδώ και αρκετούς μήνες!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αυτός (μαζί φυσικά με το νομικό τμήμα) που πιστώνεται την επιτυχία. Την πρώτη μεγάλη δικαίωση του Άρη στα χρονικά σε τόσο σοβαρές υποθέσεις εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. “Αποκαταστάθηκε μια μεγάλη αδικία σε βάρος του Άρη. Η αλήθεια και το δίκαιο κερδίζουν πάντα στο τέλος. Η αλήθεια είναι οι 42 βαθμοί, που έχουμε κατακτήσει στο γήπεδο. Απελευθερωμένοι πλέον από τον βραχνά του -6 προχωράμε ενωμένοι για την επίτευξη των στόχων μας”, όπως σχολίασε ο ίδιος, απλά, σεμνά και ταπεινά.

Την ίδια ώρα, ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, ο νομικός που “κουβάλησε” τον Άρη στην δύσκολη αυτή υπόθεση και τον δικαίωσε, συμπλήρωνε με νόημα: “Το CAS αυτό που κοίταξε είναι αν αποδεικνύεται κάποια συμμετοχή του προέδρου του Άρη και διευθύνοντος συμβούλου της ομάδας και έκρινε ότι δεν αποδεικνύεται καμία συμμετοχή. Για αυτό και δικαίωσε τον Άρη και άλλαξε την απόφαση”.

Πρόκειται λοιπόν, για την πρώτη μεγάλη δικαίωση του Άρη, που ξεκάθαρα προχωράει μόνος εναντίον όλων! Και έχει πολλές αναγνώσεις:

Α. Κατέρρευσε σαν χάρτινο πύργο την ρητορική της “εξυγίανσης” για τον… παράνομο Άρη, έχοντας προεξοφλήσει ακόμη και τον… υποβιβασμό του!

Β. Ξεγύμνωσε τα… θεσμικά όργανα της Ελλάδας και της ΕΠΟ, τα οποία ξεκάθαρα δεν αποφασίζουν με βάση την ουσία της υπόθεσης, αλλά τα συγκεκριμένα συμφέροντα. Ήταν ένα γερό χαστούκι, τόσο ηχηρό, που έφτασε μέχρι το… Γουδί.

Γ. Έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Άρης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Μήνυμα που το πήρε όλη η Ελλάδα! Ισχυροί και ανίσχυροι τώρα ξέρουν…

Δ. Πήρε τεράστια ψυχικά αποθέματα σε μια περίοδο, όπου όλα έμοιαζαν μαύρα, μετά τα λάθη, τις αποτυχίες και τα στραβοπατήματα. Τον χρειαζόταν ο κόσμος, η ομάδα, ο ίδιος ο Καρυπίδης. Το -6 λύγισε σε πολλές περιπτώσεις τους κιτρινόμαυρους και αυτό ήταν ο “καθρέπτης” σε πολλές από τις δύσκολες στιγμές της φετινής σεζόν.

Ε. Γέμισε και επίσημα το βαθμολογικό του σακούλι, έχει 42 βαθμούς και κοιτάει στα μάτια την Ευρώπη.

ΥΓ: Ηθική δικαίωση για τον Θόδωρο Καρυπίδη η χθεσινή απόφαση. Ηθική δικαίωση και για τον ξάδελφό του, ένα πραγματικό παλικάρι μάλαμα που έφυγε πρόωρα από την ζωή και υπηρέτησε αθόρυβα τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

ΥΓ1: Θα δίναμε το… μισό μας βασίλειο για να βρεθούμε στο μυαλό του Άκη Μάντζιου, λίγο μετά την ανακοίνωση της λύτρωσης. Όπως όλος ο Άρης, όπως όλη η ομάδα και ο κόσμος της, “κουβαλούσε” με τη σειρά του αυτήν τη θηλιά, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πώς είναι να κερδίζεις, να μαζεύεις βαθμούς κι αντί να είσαι 3ος και 4ος να σε δείχνει η βαθμολογία 8ο και 9ο… Άφησε τον Άρη εντός του στόχου των πλέι οφ, “κατάπιε” πολλά και παραμένει ένα ζωντανό “κύτταρο” της οικογένειας του Άρη.

To Top