ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νομικές νίκες Ζέμπερη για τον Άρη σε FIFA-CAS για Αμορόζο και Κάμπορα…

Ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης ήταν ο νομικός επικεφαλής της προσπάθειας της ΠΑΕ Άρης να δικαιωθεί στο CAS για την “κλοπή” των έξι βαθμών, αυτών που κέρδισε στο χορτάρι και του… αφαίρεσαν πραξικοπηματικά οι Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων της ΕΠΟ.

Δεν ήταν η πρώτη του επιτυχία για την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, μια και είχε παραστεί νομικά και στο παρελθόν για δύσκολες και οικονομικά δυσβάσταχτες αποφάσεις σε βάρος της. Συγκεκριμένα είχε συμμετοχή στην δικαίωση του Άρη πριν αρκετά χρόνια στην διαμάχη της ΠΑΕ με παίκτες όπως οι Αμορόζο, Κάμπορα, Πέσκοβιτς στην FIFA και το CAS και είναι ειδικός σε υποθέσεις στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο.

Ο ίδιος μιλώντας χθες για την δικαίωση του Άρη ήταν ξεκάθαρος: “Όταν το θέμα είναι κανονιστικό ασχολείται με αυτό. Αλλά όταν εδώ υπάρχει ένα θέμα πειθαρχικό, το οποίο πρέπει να κρίνει κατά πόσο οι κατηγορίες αυτές ευσταθούν και κατά πόσο έχουν αποδειχθεί στο προσήκον μέτρο που απαιτείται προφανώς θα μπει και θα τη δικάσει, όπως θα έκανε η FIFA ή οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιρικό όργανο.

Επομένως αυτό που κοίταξε είναι αν αποδεικνύεται κάποια συμμετοχή του προέδρου του Άρη και διευθύνοντος συμβούλου της ομάδας και έκρινε ότι δεν αποδεικνύεται καμία συμμετοχή. Για αυτό και δικαίωσε τον Άρη και άλλαξε την απόφαση”.

To Top