“Μόνο ένας τρελός θα αναλάμβανε αυτή τη στιγμή τον Άρη”

Ο Θωμάς Γιώτας, πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης μίλησε για την απόφαση του να αναλάβει την ομάδα αλλά και για τις κινήσεις που έγιναν και γίνονται. 

Μιλώντας στον “Αρένα” είπε αρχικά: «Αυτή την στιγμή μόνο ένας τρελός θα αναλάμβανε το τμήμα του Άρη. Γιατί δεν υπήρχε καμία απολύτως βάση από την περσινή χρονιά για να στηριχθούμε. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των προηγούμενων αλλά αν περιμέναμε να υπογράψω το συμβόλαιο ανάληψης μου, που ακόμη δεν έχει υπογραφεί, δεν θα είχαμε προλάβει να κάνουμε τίποτα. Χάθηκε πάρα πολύ χρόνος. Όλος ο Ιούνιος μέρος του Ιουλίου και χάθηκαν αρκετοί παίκτες. Ευτυχώς είχα τον Κώστα Χαριτωνίδη και η συμβολή του ήταν πολύτιμη»

Για τον Κράβαρικ: «Είναι γεγονός ότι έχει γράψει ιστορία ως αθλητής. Η περσινή χρονιά που ασχολήθηκε με την προπονητική έδειξε ότι διψάει για διακρίσεις. Πιστεύουμε ότι οι φιλοδοξίες του είναι μεγάλες όπως όταν ήταν και παίκτης»

Και συνέχισε: «Ο προπονητής είναι ο τιμονιέρης. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχεις και το κατάλληλο υλικό για να ξεπερνάς τις δυσκολίες. Όμως δεν είναι μόνο αυτοί. Την προσπάθεια μας την έχουν αγκαλιάσει και άνθρωποι που δεν ασχολούνται με το βόλεϊ, αλλά είναι Αρειανοί και βλέπουν την προσπάθεια που γίνετε. Προς το τέλος του μήνα θα ανακοινώσουμε και τα πρόσωπα που μας βοήθησαν. Μέχρι σήμερα όσοι έχουμε προσεγγίσει δεν μας γύρισαν την πλάτη»

Για την στάση των φιλάθλων: «Η νέα διοίκηση του Super 3 είναι παιδιά που κινούνται με ανιδιοτέλεια και συμβαίνει πρώτη φορά να μην δέχονται να μπουν τζάμπα στο γήπεδο»

Για την ομάδα που φτιάχνεται: «Τα λάθη πρέπει να μας διδάσκουν για να μπορούμε να μαθαίνουμε. Όταν παραδέχεσαι τα λάθη σου δεν τα επαναλαμβάνεις. Ένα από τα σημεία που προσέχουμε είναι πως με ένα μικρό μπάτζετ θα κάνουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Για να γίνει αυτό όμως έπρεπε πολλοί άνθρωποι να δουλέψουν πάρα πολύ»

To Top