ΜΠΑΣΚΕΤ

Μόνο ενωμένος ο Άρης μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Αλεξάνδρειο παρουσία εκπροσώπων της ΚΑΕ, του ΑΣ και των οργανωμένων οπαδών κατέγραψε την αυτονόητη πραγματικότητα, τον μονόδρομο που έχει μπροστά του ο Άρης. Εφ’ όσον επιβάλλεται να αναστρέψει την κατάσταση, ώστε το κιτρινόμαυρο μπάσκετ να μπει σε ήρεμα νερά, αυτό μπορεί να γίνει με όλην την οικογένεια ενωμένη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η συνάντηση έγινε χθες, μετά από την πρωτοβουλία της περασμένης βδομάδας από τους οργανωμένους. Το κλίμα της ήταν πολύ καλό και σε πρώτη φάση αυτό που αποφασίστηκε είναι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Ερασιτέχνη και τους φίλους της ομάδας, να διατεθούν για την εξασφάλιση της απαιτούμενης φορολογικής ενημερότητας, ώστε η ομάδα να αποκτήσει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές και αλλαγές στο ρόστερ της.

Υπήρξαν (νέες) διαβεβαιώσεις του Δημήτρη Γουλιέλμου ότι πέρα από την άρση του ban του Γουίβερ και της ενημερότητας που θα εξασφαλιστεί, θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, ενώ θα υπάρξει ομαλότητα στις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Οι συζητήσεις των διοικούντων της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη πάντως δεν σταματούν στη χθεσινή συνάντηση, αλλά θα συνεχιστούν με μοναδικό σκοπό το συμφέρον του συλλόγου, στην λογική της ενότητας και της συσπείρωσης. Όλοι έχουν κατανοήσει ότι με βάση την σημερινή εικόνα του μπάσκετ κανείς δεν θα βοηθήσει τον Γουλιέλμο ή τον κάθε Γουλιέλμο, αλλά το μπάσκετ να αποδράσει από μια δύσκολη κατάσταση! Η οικογένεια του Άρη είναι στην διαδικασία να λειτουργήσει σαν μια γροθιά. Με ενωμένες δυνάμεις. Μόνο έτσι θα υπάρξει προοπτική.

Αυτό ήταν και το σαφές μήνυμα των οργανωμένων οπαδών, μετά το τέλος της συνάντησης. “Καιρός οι θεσμοί να δικαιολογήσουν τις θέσεις τους… Χορτάσαμε από λόγια… Προχωράμε ενωμένοι αλλά δεν θα γίνουμε η κουρτίνα κανενός… Φροντίστε να βάλετε τον ΑΡΗ πάνω από εγωισμούς και αυτοπροβολές… Σε διαφορετική περίπτωση θα νιώσετε την οργή μας” ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Super 3.

 

To Top