ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σκάναρε τους παίκτες του και ζητάει το 100% για να μειωθούν τα “νεκρά διαστήματα”

Ο Μίχαελ Ένινγκ συνεχίζει να δουλεύει στην δημιουργία μιας ομάδας που θα πετύχει στο τέλος της διαδρομής της, τους στόχους της. Έχοντας συμπληρώσει ένα μήνα παρουσίας στον κιτρινόμαυρο πάγκο και με “όπλο” την διακοπή του πρωταθλήματος, δουλεύει με μεγαλύτερη ηρεμία στα σημεία εκείνα που θα κάνουν τον Άρη πιο αποτελεσματικό, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Μια αποστολή δύσκολη και επίπονη, αλλά με τον ίδιο να γνωρίζει καλά πια που βρίσκεται και ποιες είναι οι απαιτήσεις του κόσμου του Άρη.

Ο Γερμανός τεχνικός έχει πλέον μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, προκειμένου σε αυτό το δεκαήμερο που έχει μπροστά του να δουλέψει εντατικά και ενδεχομένως να βελτιώσει σε ικανοποιητικό βαθμό ορισμένες αδυναμίες. Έχει… σκανάρει τους παίκτες του και δουλεύει καθημερινά ώστε να πάρει το 100% από τον καθένα, δίνοντας τους ξεκάθαρο μήνυμα ότι έχει εμπιστοσύνη σε όλους και τους θέλει ανά πάσα στιγμή όλους ετοιμοπόλεμους.

Θεωρεί ότι υπάρχει μια σημαντική βελτίωση στην αμυντική φιλοσοφία της ομάδας με χαρακτηριστικό γεγονός ότι ο Άρης δέχθηκε δυο γκολ σε τέσσερα παιχνίδια με τις τέσσερις αντιπάλους του να ξεπερνούν συνολικά μετά βίας διψήφιο αριθμό τελικών προσπαθειών. Αυτό ήταν κάτι που επιδίωξε από την πρώτη στιγμή, ενώ θέλει να δει βελτίωση, αυξάνοντας την διάρκεια της καλής απόδοσης που θα έχει η ομάδα και μειώνοντας παράλληλα τα “νεκρά σημεία”.

Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι και σίγουρα δεν μπορεί να εξαλείψει τις αδυναμίες του φετινού Άρη -για τις οποίες δεν είναι υπεύθυνος- σε ένα δεκαήμερο. Σίγουρα έχει εκφράσει όμως και στην ομάδα και στους συνεργάτες του την μεγάλη του θέληση να πετύχει το καλύτερο…

To Top