Μόνο η άρση του απαγορευτικού θα “ξεκλειδώσει” (και) το θέμα προπονητή

Ο Μίλαν Μίνιτς δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Άρη την επόμενη χρονιά. Είναι δεδομένο αυτό, ειδικά μετά και την άρνηση του Σέρβου να λυθεί το συμβόλαιό του έναν μήνα πριν από ότι αναγραφόταν (18 Ιουνίου) σε αυτό. Το ότι δεν θα συνεχίσει ο Μίνιτς, δεν σημαίνει ότι ξεκινάει προπονητολογία. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα που προηγούνται…

Ο Άρης και την επόμενη χρονιά θα έχει πολύ συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες, άρα και επιλογές προπονητή. Συζητήσεις με προπονητές δεν έχουν ξεκινήσει. Σκέψεις μπορεί να κάνουν οι άνθρωποι του Άρη, άλλωστε κάποια ονόματα που “έπαιξαν” όταν έφυγε ο Αγγέλου, θα “παίξουν” και πάλι σε λίγο καιρό, ωστόσο το μόνο βέβαιο είναι ότι ουδείς από τις υπάρχουσες επιλογές προπονητών θα δεχθεί να έρθει στον Άρη με απαγορευτικό μεταγραφών και με τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας (Βεζένκοφ, Μποχωρίδης) να εμπλέκονται σε μεταγραφικά σενάρια.

Δυστυχώς ή ευτυχώς για τον Άρη, η άρση του απαγορευτικού της FIBΑ είναι το “κλειδί” για μια “σωστή” λύση και στην τεχνική ηγεσία, άρα πρώτα πρέπει να λυθεί αυτό το θέμα και μετά να προχωρήσει ο υπόλοιπος σχεδιασμός για την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

 

To Top