Στη Γερμανία ο Διούδης, “ξανάσμιξε” με τον Γιαννιώτα – Η βόλτα αναψυχής και τα σενάρια…

Συμπαίκτες και καλοί φίλοι από την κοινή τους πορεία στον Άρη και στην Εθνική ομάδα, “ξανάσμιξαν” επί… Γερμανικού εδάφους. Ο λόγος για τον Σωκράτη Διούδη και τον Γιάννη Γιαννιώτα, οι οποίοι συναντήθηκαν μαζί στο Ντίσελντολφ της Γερμανίας.

Ο διεθνής πορτιέρο του Άρη έχοντας άδεια από τους κίτρινους, αναχώρησε σήμερα (θα επσιτρέψει τη Δευτέρα) βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στην πόλη της Γερμανίας, σε μια ένα ταξίδι αναψυχής, να τα πουν από κοντά και να θυμηθούν τα παλιά, μια καλή “αποφόρτιση” από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις που πέρασαν.

Η χρονιά που βίωσαν και οι δυο δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με τον Διούδη να ζει τον πικρό υποβιβασμό του Άρη και τον Γιαννιώτα, να μην έχει την εξέλιξη που ήθελε στον “Γερμανικό όνειρο” με τα χρώματα της Φορτούνα.

Την ίδια ώρα, πάντως, κι ενώ το ταξίδι αυτό στη Γερμανία έχει να κάνει καθαρά με μια βόλτα… αναψυχής, τα σενάρια που θέλουν τον Διούδη να αποτελεί έναν από τους παίκτες που θα αποτελέσουν μεταγραφικό στόχο από ομάδες της Ελλάδας (ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανεπίσημα εκδηλώσει κάποιο ενδιαφέρον) και του εξωτερικού, δεν έχουν σταματήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Διούδης, έχει πληρωθεί το συμβόλαιο του και τυπικά δεν έχει δικαίωμα προσφυγής, ενώ έχει ρήτρα για ενδεχόμενη μεταγραφή του, 1.500.000 ευρώ!

To Top