Μόνο η νίκη στο μυαλό των παικτών! “Θα παλέψουμε για την ομάδα, τον εαυτό και το κόσμο”!

Οι διοικητικές εξελίξεις, όπως διαμορφώνονται και όποια κατάληξη κι αν πάρουν, δεν αναιρεί την σκληρή αγωνιστική πραγματικότητα για την ομάδα του Άρη. Αύριο, σε 24 ώρες, ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ, θέλοντας να πετύχει την νίκη που θα του αφήσει και μαθηματικά και ψυχολογικά ελπίδες.

Μέσα στην ομάδα παίκτες και τεχνικό τιμ δείχνουν ένα πράγμα: μόνο η νίκη είναι μέσα στο μυαλό τους. Είτε από τις συζητήσεις που κάνουν, είτε από τα όσα πιστεύουν οι παίκτες φαίνεται ότι καταλαβαίνουν ότι τέτοιες ώρες πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους, για να παλέψουν για την νίκη.

Ήδη ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες, τονίζοντας τους ότι πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους τα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικού χώρου και να παλέψουν για τους ίδιους και για τον Άρη!

Παράλληλα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι χθες πριν την προπόνηση μαζεύτηκαν στα αποδυτήρια και ουσιαστικά πήραν την απόφαση να το παλέψουν μέχρι τέλους, για τους ίδιους και τον κόσμο! “Θα παλέψουμε για την ομάδα, τον εαυτό και το κόσμο” είναι ουσιαστικά το μήνυμα που έστειλαν!

To Top