«Ραντεβού» στα… δικαστήρια για την αλλαγή διοίκησης!

Σχεδόν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν τα φώτα στο “Βελλίδειο” έσβηναν σιγά, σιγά, το σκηνικό ήταν προδιαγεγραμμένο. Η γενική συνέλευση της ΚΜΑ έδωσε εντολή αλλαγής της διοίκησης της ΠΑΕ, η διοίκηση Σκόρδα δεν αναγνώρισε την νομιμότητα της συνέλευσης και δήλωσε ότι δεν παραιτείται, οπότε το… «ραντεβού» δόθηκε στα δικαστήρια.

Την Πέμπτη η ΚΜΑ με ανακοίνωσή της ζήτησε την παραίτηση της διοίκησης της ΠΑΕ, ενώ λίγο αργότερα και ο ΑΣ (με τον Θωμά Γιώτα και άλλα δυο μέλη παραιτημένα) ξεκαθάρισε δημόσια ότι άρει και αυτός την εμπιστοσύνη του, προαναγγέλλοντας νομικά την «επόμενη μέρα».

Έτσι λοιπόν σήμερα κιόλας η πρόθεση του ΑΣ είναι «να συντάξει την αίτηση ανάκλησης της απόφασης 1176/14 του ειρηνοδικείου Θεσ/νικης (απόφαση διορισμού διοίκησης Σκόρδα στην ΠΑΕ)  και να παρασταθεί για λογαριασμό του ΑΣ ΑΡΗΣ στην εκδίκαση ανάκλησης, καθώς και το διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ, που θα αποτελείται από τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Ιωάννη Κουζούνια, Βασίλη Φουρλίγκα, Ηλία Κουσουνάδη και τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΑΡΗΣ».

Με βάση το μετοχολόγιο ΚΜΑ και ΑΣ έχουν ένα ποσοστό που ξεπερνάει το 60% και  θα ζητήσουν από το Ειρηνοδικείο να επικυρώσει την αλλαγή διοίκησης. Βάσει διαδικασίας, η απόφαση του δικαστηρίου το πιο πιθανό είναι να βγει την Τρίτη (μεσολαβεί η Καθαρά Δευτέρα).

 

To Top