Μόνο η φανέλα θύμιζε Άρη! Κακή εμφάνιση και ήττα-αποκλεισμός (0-1)

Ήττα αποκλεισμός από τον Δωτιέα Αγιάς με 0-1 σε ένα θεσμό που μπορεί να μην ενδιαφέρει τον Άρη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχριζε τέτοιας κακής εμφάνισης, για την οποία δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Οι δικαιολογημένες αλλαγές του Κάμπος, δεν δικαίωσαν στην πράξη τον τεχνικό τους,που πλέον στρέφει το βλέμμα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Καβάλα.

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Η… πειραματική ενδεκάδα του Πάουλο Κάμπος δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογες προϋποθέσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων, παρά μόνο ελαχίστων περιπτώσεων.

Πρώτη επίσκεψη μόλις στο 3΄με τον Ρένια να κατεβάζει την μπάλα με το χέρι φάτσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σουτ του Παπαδόπουλου στο 19΄πέρασε αρκετά μέτρα άουτ, ενώ το πλασέ του Ρένια στο 29΄ήταν το μόνο σουτ που ανησύχησε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Σταυρακάκη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν δύο φορές με τους Κατσίκη στο 33΄και τον Τσιρογιάννη έξι λεπτά αργότερα, χωρίς να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Μπαϊμάκη.

Η κακή εικόνα των παικτών του Άρη στο πρώτο μέρος, στοίχισε με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος. Ο Τσατσαλίδης στο 48΄,μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του Άρη έγραψε το 0-1. Στο 61΄ο Κάμπος προχώρησε σε τριπλή αλλαγή, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Γιαννίτση, Χιντασέλι και Σουνά σε μία προσπάθεια να αλλάξει το στάτους της αναμέτρησης. O… συνήθης ύποπτος Ρένια “σπατάλησε” την μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη στο 81΄.

Προ κενής εστία μετά από γύρισμα του Σουνά έστειλε την μπάλα ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Σταυρακάκη, καταφέρνοντας να διατηρήσει το 0-1.Τα εναπομείναντα λεπτά αναλώθηκαν σε ανούσιες επιθέσεις του Άρη με τους φιλοξενούμενος να επιδίδονται σε συνεχόμενες καθυστερήσεις για να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ, όπως και τα κατάφεραν εν τέλει.

Διαιτητής: Καρατέρπος Δ. (Κοζάνης)

Βοηθοί: Tζιουβάρας Θ. (Κοζάνης)-Ιωαννίδης Β. (Κοζάνης)

ΑΡΗΣ: Mπαϊμάκης, Λιόνης, Χουζούρης, Βασιλόπουλος, Φερνάντες (61΄Γιαννίτσης), Ντούνγκα, Πόι (61΄Σουνάς), Ρένια, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος (61΄Χιντασέλι), Σταυρόπουλος

ΔΩΤΙΕΑΣ: Σταυρακάκης, Πετρουζέλης, Δημόλιος, Γούτος, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Τσιρογιάννης (82΄Λούγκος), Ουέλινγκτον (67΄Λάϊος), Κουβέλας (85΄Κράβαρης)

 

To Top