«Μελανό σημείο οι μηνύσεις, πρέπει να λυθεί – Πάνω απ΄ όλα ο Άρης και μετά τα προσωπικά»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων του Άρη, Γιάννης Βένος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εισόδου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των «κιτρίνων» στο νέο διοικητικό σχήμα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Νομίζω ότι θα μπουν βετεράνοι στην διοίκηση. Και ο Ντίνος Κούης και ο Γιώργος Ζήνδρος είναι πολύ κοντά στο να μπούνε. Το γεγονός αυτό είναι πολύ θετικό για τον Άρη, αφού και γνώση έχουν και εμπειρία και αγαπούν την ομάδα. Το ζήτημα, άλλωστε, είχε συζητηθεί και το καλοκαίρι, όμως, έφυγε ο κ. Καλαϊτζίδης και το θέμα έμεινε στη μέση».

Για τις μηνύσεις Καλαϊτζίδη κατά μελών του συνδέσμου βετεράνων: «Δεν έχει λυθεί ακόμη το ζήτημα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί. Έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Πάντα υπάρχουν στιγμές έντασης ανάμεσα σε ανθρώπους που εργάζονται στον ίδιο χώρο. Είναι ένα θέμα που το συζητάμε και θα λυθεί για το καλό του Άρη. Δεν είναι δυνατό να διατηρηθεί αυτό το μελανό σημείο σε μια στιγμή που ο Άρης πάει να πατήσει στα πόδια του. Πάνω από όλα πρέπει να είναι ο Άρης και μετά τα προσωπικά μας».

Για το αγωνιστικό: «Τον τελευταίο καιρό η ομάδα πάει πολύ καλά, ειδικά από την στιγμή που ήρθε ο κ. Κάμπος. Αν δεν έκανε και την γκέλα της Κυριακής θα έλεγα πως πάει τέλεια. Και πάλι, όμως, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, άσχετα αν χάθηκαν δύο βαθμοί. Φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, έλειπε και ο Πόι που βοηθάει πάντα, αλλά το κακό είναι πως η ήττα ήρθε σε ένα κρίσιμο σημείο, γιατί την Κυριακή ακολουθεί το δύσκολο ματς με την Καβάλα. Αν κερδίζαμε θα είχαμε μια διαφορά, τώρα η Καβάλα είναι πάνω από εμάς και η διαχείριση του αγώνα θα είναι διαφορετική. Τώρα πρέπει να πάμε και να κερδίσουμε στην Καβάλα».

To Top