ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μόνο νίκες οι Νέοι του Άρη, κατέκτησαν αήττητοι το τουρνουά στο Βόλο! (photo)

Δύο ακόμα νίκες πέτυχαν οι Νέοι του Άρη στο Βόλο, μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του τουρνουά επί του Ηρακλείου Αθηνών με 6-1.

Την Παρασκευή οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν του Μαγνησιακού με 2-1, με τους Παπαργύρη και Ψωματάκη να πετυχαίνουν τα γκολ της νίκης.

Ο Δημήτρης Σίτσας, επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα τους Αρβανίτη, Κόλτσια, Καρβούνη, Σωτηριάδη, Ταουσάνη, Κυριακίδη, Παπαδημητρίου, Ψωματάκη, Σταυρίδη, Ανδρεάκο και Τσεκάι. Στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο συμμετοχής πήραν επίσης οι Παπουτσής, Δουζδαμπάνης, Κατσιαβάς, Κοτσάκης, Παπαργύρης, Εμαμανουηλίδης και Παπουτσής.

Χθες, οι παίκτες του Άρη επικράτησαν εύκολα του Πανιωνίου με 3-0, χάρις στα τέρματα των Γκόλτσιου, Εμμανουηλίδη και Τσεκάι.

Στο εν λόγω παιχνίδι αγωνίστηκαν όλοι οι παίκτες της αποστολής, με τους περισσότερους να μοιράζονται χρόνο συμμετοχής. Το τουρνουά του Βόλου, ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, με τους «κιτρινόμαυρους» να αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Κορυδαλλού, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί, υπό τη μορφή φιλικού παιχνιδιού, τελικά.

 

 

To Top