ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο ίδιο τραπέζι Ερασιτέχνης-Καλαϊτζίδης με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις

Το νέο τους ραντεβού αναμένεται να έχουν εκτός απροόπτου σήμερα ο ΑΣ Άρης με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και τον Ντίνο Κούη.

Ποδοσφαιρικό τμήμα και Ερασιτέχνης, είχαν μία πρώτη συνάντηση την προηγούμενη Τρίτη, ωστόσο η στασιμότητα των εξελίξεων τους οδήγησε στο να μεταφέρουν το νέο τους ραντεβού για σήμερα, καθώς θα γνώριζαν και τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας από τις συνεδριάσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Οι εξελίξεις όμως, από το μέτωπο της ΕΠΟ, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει δεν είναι και τόσο ευχάριστες, γεγονός που επισπεύδει τη συνάντηση των δύο πλευρών, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις προς την πλευρά του Ερασιτέχνη, ότι όλα κυλούν ομαλώς και δεν διακυβεύεται το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και η άνοδος του στη Φούτμπολ Λιγκ.

Παράλληλα, θα υπάρξει και μία γενικότερη συζήτηση, γύρω από την επόμενη μέρα του τμήματος, αναφορικά με τη διάθεση του αδερφού του Δημήτρη ΚαλαΪτζίδη, Άλεξ Κάλας, ενώ θα διευθετηθούν και κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες της χρονιάς, όπως ο τρόπος καταμερισμού ανάμεσα σε ποδοσφαιρικό τμήμα και Ερασιτέχνη της τελευταίας δόσης της Nova.

 

To Top