ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, για να αυξήσει την διαφορά ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Τον ουραγό της βαθμολογίας, Πανιώνιο, υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 15:00, Novasports) o Άρης για την 22η αγωνιστική με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, και θα αυξήσει το μαξιλαράκι ασφαλείας από τους διώκτες του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άρης είναι στην 5η θέση με 29 βαθμούς, ο ΟΦΗ με την χθεσινή του ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΛ παραμένει πίσω του με 28, ενώ η Ξάνθη ηττήθηκε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και έμεινε στους 27. Με νίκη ο Άρης ξεφεύγει στο +4 και +5 αντίστοιχα. Μοναδική ομάδα που μπορεί να πλησιάσει και αγωνίζεται σήμερα, είναι ο Ατρόμητος που έχει 26 και υποδέχεται την ΑΕΚ, αλλά ακόμα κι έτσι θα παραμείνει το +3 του Άρη.

Mε απουσίες και σήμερα οι “κιτρινόμαυροι”. Και μάλιστα, στο αμυντικό κομμάτι, εκεί που “πονά” σημαντικά το φετινό ρόστερ.

Ο Μίχαελ Ένινγκ δεν έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Μπράουν Ιντέγε και τους τιμωρημένους, Φραν Βέλεθ και Μιχάι Κόρχουτ. Αμφότεροι, δηλώθηκαν στο σημερινό παιχνίδι να εκτίσουν την μία αγωνιστική της τιμωρίας τους, από την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Αντιθέτως, επιστρέφουν, καθώς εξέτισαν την τιμωρία τους οι Λίντσεϊ Ροζ και Χαβιέ Ματίγια, που απουσίασαν κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Rose, Hugo Souza, Diguiny, Bruno Gama, Lucas Sasha, Matilla, Larsson, Mancini, Abou Ba, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπαγκαλιάνης.

Ο Γιώργος Τάσης από το σύνδεσμο Ηπείρου σφυρίζει τον σημερινό αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο.

Στο πλευρό του Ηπειρώτη διαιτητή θα βρίσκονται ως βοηθοί ο Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) και ο Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου). Ως 4ος ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) και στο VAR οι Θανάσης Σέζος (Κιλκίς) και Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), ενώ παρατηρητής είναι ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

 

To Top