ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος του Άρη στέλνει το δικό του μήνυμα ανεξαρτησίας στην υποδουλωμένη ποδοσφαιρικά Ελλάδα!

Την δεδομένη χρονική περίοδο, όπου με την φαρσοκωμωδία που συντελείται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η υγεία και η θετική ενέργεια που εκπέμπει όλος ο οργανισμός που λέγεται Άρης, αποκτούν την δική τους αξία και σημειολογία!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Στην υποδουλωμένη ποδοσφαιρικά Ελλάδα, από τα συμφέροντα των λίγων, ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που στέκεται απέναντι σε όλα αυτά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ανεξαρτησία της.

Ένα γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης” σήμερα είναι η απόδειξη πως το “Γαλατικό χωριό” είναι εδώ για να σταθεί απέναντι στην σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άπαντες στην ομάδα, σημειώνουν με έμφαση πόσο σημαντικό “όπλο” θα είναι ένα γεμάτο γήπεδο που θα ξεχειλίζει από πάθος και ρυθμό, όπως κάνει άλλωστε, σε όλα τα παιχνίδια ο κόσμος.

Σήμερα (15:00) κόντρα στον Πανιώνιο, ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να σταθεροποιηθεί στην τροχιά των πλέι οφ, γνωρίζοντας ότι αυτός θα είναι ο απόλυτος πια ρυθμιστής της τύχης του, καθώς με νίκη απομακρύνεται από ΟΦΗ και Ξάνθη, μετά τις απώλειές τους χθες.

Επιπρόσθετα, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου (19:00) για το κύπελλο Ελλάδας και την φάση των “8”. Θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση, εξασφαλίζοντας ένα σκορ που θα του επιτρέψει να πάει στο Περιστέρι με μεγαλύτερη άνεση.

Και στα δυο αυτά παιχνίδια, κοινός παρονομαστής είναι η έδρα και ο κόσμος της ομάδας. Τόσο ο Μίχαελ Ένινγκ στα όσα έχει δηλώσει, όσο και οι ποδοσφαιριστές του Άρη είτε δημόσια, είτε στις κατ’ ίδιαν συζητήσεις τους, στέκονται στην δυναμική που λέγεται Κλεάνθης Βικελίδης, στην έδρα, την ισχύ και την ενέργεια των φιλάθλων.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο κοστίζουν:

  • 10 ευρώ στις Θύρες 1, 3
  • 15 ευρώ στη Θύρα 2
  • 25 ευρώ στη Θύρα 9
  • 35 ευρώ στη Θύρα 7
  • 50 ευρώ στα VIP
  • 100 ευρώ στα VVIP

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

* Στο παιχνίδι με την ομάδα της Ν. Σμύρνης στη Θύρα 1 τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν συνοδευόμενα από ενήλικα. Κάτι που ισχύει και για τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας ανεξαρτήτου θύρας, οι οποίοι θα συνοδεύουν τα παιδιά μόνο στη συγκεκριμένη Θύρα (1). Να σημειωθεί ότι η Θύρα 5 θα είναι κλειστή, λόγω της παρουσίας μεμονωμένων οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στη Θύρα 4.

* H διάθεση των εισιτηρίων και για τους δύο αγώνες θα ξεκινήσει την Τετάρτη, από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00, την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με τον Πανιώνιο από τις 10:00 και στις 11:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου, ενώ την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα με τον Ατρόμητο, από τις 10:00 και στις 14:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη vivahttps://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

 

To Top