ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόνο νίκη κόντρα στην Λαμία, σοβαρός και αποφασισμένος για ποδαρικό με το… δεξί ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 18:15)

Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League 1 για την σεζόν 2020/21 με τον Άρη να υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS, 18:15, Novasports) την Λαμία, με μοναδικό στόχο την νίκη, προκειμένου να ξεκινήσει με το… δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Το σύνολο του Μίχαελ Ένινγκ υποχρεούται να δείξει την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση, προκειμένου να αποφύγει κάποια απώλεια βαθμών, από τόσο νωρίς στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το “τρίποντο”, ώστε να αποκτήσουν παράλληλα και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και για τον ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την Κόλος Κοβαλίβκα στις 17 Σεπτεμβρίου.

O Γερμανός έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του και επέλεξε τους εξής 20 για την πρώτη αποστολή της χρονιάς:

Κουέστα, Μπουσέ, Γκάνεα, Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Αντέμ, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Χατζηπιρπιρίδης και Σενγκέργκης.

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε να σφυρίξει στην πρεμιέρα του Άρη στην Super League με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο διαιτητής από το σύνδεσμο Αρκαδίας θα έχει βοηθούς τους Τρύφωνα Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και τον Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Στο VAR ορίστηκε ο Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) και στο πλευρό του ο Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) και παρατηρητής ο Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής).

 

To Top