Μόνο νίκη με Ολυμπιακό η Κ-20

Την… έξοδο από τις ισοπαλίες αναζητά για μία ακόμη φορά η Κ-20, καθώς αύριο αγωνίζεται στην έδρα του Ολυμπιακού για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το μεγάλο ντέρμπι που αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στις θέσεις 2-5 της βαθμολογίας, θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο των Πειραιωτών στις 11.30, με διαιτητή το Γιώργο Χατζή από την Ένωση Δυτικής Αττικής και βοηθούς τους Τζωρτζάκο και Σταμάτη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Οι «κίτρινοι», που μετά το 0-0 του περασμένου Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ μετρούν τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 42 βαθμούς, 2 λιγότερους από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Μόνος στην κορυφή με 49 βαθμούς παραμένει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αύριο αναμετράται στο Καπανδρίτι με την ΑΕΚ.

Για την ιστορία, το ματς του πρώτου γύρου στις 5 Νοεμβρίου, το οποίο και εξελίχθηκε σε παιχνίδι για γερά νεύρα, είχε λήξει 2-3 υπέρ των «ερυθρολεύκων», με τους Γιώρη και Νταμαρλή να χρίζονται σκόρερ για τον Άρη.

Αναλυτικά, η αποστολή που επέλεξε για τον αυριανό αγώνα ο Νίκος Πασσιαλής απαρτίζεται από τους Διούδη, Καράδαη, Μούτσα, Τσιλόπουλο, Τουλκερίδη, Νταμαρλή, Πολιανίδη, Μπαγκή, Περήφανο, Γιώρη, Σουνά, Αντωνιάδη, Ρένια, Λένο, Καραγιάννη, Κουρέλλα, Παλιάτσιο και Κανούλα.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top