«Κίτρινη» γιορτή, με Λαμπριάκο και με… Λαζαρίδη τζούνιορ στον Εύοσμο!

Μοναδικές στιγμές ζουν 500 και πλέον οπαδοί του Άρη, στον ετήσιο χορό του Super 3 Ευόσμου! Η γιορτή βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας ως τιμώμενο πρόσωπο τον Σταύρο Λαμπριάκο, ενώ το «παρών» έδωσαν τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι Νίκος Λαζαρίδης, Μάρκος Βελλίδης και Κώστας Καζναφέρης…

Περισσότεροι από 500 φίλους του Άρη από τη δυτική Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, βρίσκονται ήδη σ’ αυτή την ξεχωριστή «κιτρινόμαυρη» εκδήλωση, την οποία τιμούν με την παρουσία τους ουκ ολίγα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος: Μαζί με τον αρχηγό Λαζαρίδη -ο οποίος μάλιστα συνοδεύεται από τον μικρό γιο του- τον Βελλίδη και τον Καζναφέρη, παρευρέθηκε ο τιμ μάνατζερ Αγαπητός Αμπελάς, ενώ εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ παρίστανται οι Ηλίας Πόππης και Τάσος Ορφανίδης.

Εκείνος όμως που απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα ήταν ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Super 3 Ευόσμου, ενώ ακουγόταν από τα χείλη όλων το σύνθημα… «έκανες την Τούμπα άνω – κάτω, Λαμπριάκο – Λαμπριάκο»!

Τα περισσότερα συνθήματα των οπαδών, πάντως, αποτελούσαν προτροπές στους παίκτες του Άρη για νίκη στη μεθαυριανή σύγκρουση με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά…

Παρών στην εκδήλωση είναι, μεταξύ άλλων, και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Νίκος Παπαδόπουλος, όπως και ο δήμαρχος Ευόσμου, Στάθης Λαφαζανίδης.

Λίγο πριν τις 23:00, στο βήμα ανέβηκε εκ μέρους των εν ενεργεία παικτών του Άρη ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος είπε: «Ευχαριστούμε για την στήριξή σας μέσα από την καρδιά μας. Είναι μια ιδιαίτερη βραδιά για εμάς η αποψινή, γιατί τιμάται ο Σταύρος Λαμπριάκος, ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πολλά στον σύλλογο»!

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αποχώρησαν αμέσως μετά, αλλά η γιορτή καλά κρατεί και θα συνεχιστεί μέχρι το πρωί, με πολύ κέφι και φυσικά με «κιτρινόμαυρα» τραγούδια και συνθήματα!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top