Πρόστιμο 1.000 ευρώ στο ΤΑΠ Άρης

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε το ΤΑΠ ΑΡΗΣ, για την συμπεριφορά των οπαδών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την περασμένη Παρασκευή. Αντίθετα, απαλλάχθηκε από περαιτέρω τιμωρία ο Ιβάν Μπορόβνιακ των φιλοξενούμενων, ο οποίος είχε αποβληθεί στη λήξη του παιχνιδιού και εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ / ΕΟΠΕ αποφάσισε:

• Να μην επιβάλει πρόσθετη ποινή στον αθλητή του σωματείου ΠΑΟΚ/ΤΑΠ ΜΠΟΡΟΒΝΙΑΚ ΙΒΑΝ πέρα της ήδη εκτιθείσας μιας αγωνιστικής για την συμπεριφορά του στον αγώνα ΑΣ ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ της 2/3/2012 στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης απαλλάσσει το σωματείο ΠΑΟΚ/ΤΑΠ.

Για τον ίδιο αγώνα επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1000) ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του.

• Αναβολή για την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 και ώρα 15:00 για την υπόθεση της ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ/ΤΑΠ, η οποία είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμη οφειλή σε πετοσφαιριστή της.

• Αναβολή για την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 και ώρα 15:00 για την υπόθεση του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ/ΤΑΠ, ο οποίος είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε πετοσφαιριστές του.

• Στο σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 25/2/12 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top