Τι «πρέπει» και τι «δεν πρέπει» να κάνει, για να φύγει νικητής από το Καραϊσκάκη

Kαλό υπόλοιπο ημέρας.

Οι αγώνες των τελευταίων εβδομάδων μας επιτρέπουν να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και το τι μπορεί να διεκδικήσει η κάθε μία από αυτές. Ο τίτλος του πρωταθλητή θα διεκδικηθεί από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με την ομάδα του Πειραιά να έχει το ψυχολογικό και αγωνιστικό προβάδισμα. Εύκολα ή δύσκολα ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα βρίσκονται στην πεντάδα που δίνει το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η θέση που απομένει έχει τέσσερις μνηστήρες: τον ΑΡΗ, την ΑΕΚ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΟΦΗ. Οι ομάδες της Πελοποννήσου και της Κρήτης εκτιμώ ότι δεν θα αντέξουν στον ανταγωνισμό. Οπότε η τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη έχει ως κύριους ανταγωνιστές τις ομάδες του ΑΡΗ και της ΑΕΚ.

Για αυτόν τον λόγο έχει πολύ μεγάλη σημασία η νίκη του ΑΡΗ επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν μπροστά τους ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που θα κληθούν να δώσουν την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και οι ποδοσφαιριστές του έχουν καλή ψυχολογία. Αρέσκονται να πρεσάρουν ψηλά και να μεταφέρουν την πίεση στην αμυντική γραμμή της αντίπαλης ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα. Οι επιπολαιότητες των ακραίων κυρίως αμυντικών του πρέπει να μην συνεχιστούν. Μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί στον χώρο του κέντρου και κυρίως στον περιορισμό του Ιμπαγάσα που ειδικά στα παιχνίδια που ο Ολυμπιακός έχει την μπάλα στην κατοχή του είναι ο συντονιστής των επιθέσεων του.

Η αγωνιστική δραστηριότητα του Ολυμπιακού μεσοβδόμαδα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την ομάδα του Πειραιά γιατί διαθέτει αρκετούς ικανούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΡΗΣ δεν πρέπει να φοβηθεί το παιχνίδι και πρέπει να παρουσιάσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο για να μπορέσει να κερδίσει κάτι από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας να είστε όλοι καλά.

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top