Τσιώλης: «Άρης και Αστέρας στα πλέι οφ»

Ο Σάκης Τσιώλης, ο προπονητής ο οποίος ξεκίνησε το φετινό Άρη, αλλά έφυγε στου δρόμου τα… μισά, μίλησε για μια ακόμη φορά για τους κίτρινους, για την πορεία τους στο πρωτάθλημα και ευχήθηκε να τον… συναντήσει στα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για το «κεφάλαιο» Άρης είπε: «Ανεξάρτητα με τα αποτελέσματα στον Άρη χάρηκα που δούλεψα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και που αγαπήθηκα από τον κόσμο της ομάδας. Με τον Άρη δεν έχω άσχημες σχέσεις. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις πρώην ομάδες μου».

Για τα συναισθήματα του όταν ήταν στον Άρη τόνισε: «Η συμμετοχή σε μια ομάδα όπως ο Άρης με γέμισε αυτοπεποίθηση , αλλά και μου πρόσθεσε εμπειρίες όπως το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ».,

Για το τι του άφησε πικρή «γεύση» από την θητεία του στον Άρη τόνισε: Αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι θα ήταν το γκολ του Εργοτέλη στο 98’ και το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Άρη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την πρώην του ομάδα, αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός:
«Οικονομικές εκκρεμότητες με τον Άρη υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα τα λύσουμε».

Κλείνοντας έκανε την εκτίμηση του για το μέλλον του Άρη και του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και παράλληλα πραγματοποίησε και μια ευχή:
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί στα πλέι οφ να μπει σφήνα για την δεύτερη θέση μετά και τη νίκη εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ο Άρης έχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα και έχει τη δυνατότητα να μπει στα πλέι οφ. Η ευχή μου είναι και ο Άρης και Αστέρας Τρίπολης να μπουν στην πεντάδα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top