Οι οργανωμένοι έδειξαν τον δρόμο με τους αγωνιστές της ζωής…

Η προβολή, μέσα από το επίσημο ραδιόφωνο του Άρη και την εκπομπή των οργανωμένων οπαδών, της μεγάλης, δύσκολης και πάνω από όλα ανθρώπινης προσπάθειας  που πραγματοποιεί ο σύλλογος «Σπίτι του Πάρκινσον» πιάνει τόπο, έχει απήχηση…

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Goal» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Κανονίδης, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη προσπάθειά τους να κάνουν τη ζωή των ασθενών όσο το δυνατόν πιο εύκολη, τις οικονομικές θυσίες που γίνονται, αλλά και τη βοήθεια των οπαδών του Αρη.

Στο πλευρό του συλλόγου βρίσκεται πλέον και ο σύνδεσμος φίλων Αρη «Super 3», που προέβαλε τις δραστηριότητες του συλλόγου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, προσέφερε υλική βοήθεια, προμηθεύτηκε ημερολόγια, αλλά και ανέλαβε την πώλησή τους από τα γραφεία του συνδέσμου για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.

 «Η ασθένεια προκαλεί στον άνθρωπο κινητικά προβλήματα και είναι ανίατη. Εχουμε μάθει, όμως, ότι στη ζωή δεν χαρίζεται τίποτα και πρέπει να αγωνιστείς για να πετύχεις. Εχουμε καταφέρει αρκετά πράγματα, καθώς στις εγκαταστάσεις μας λειτουργούν δυο ιατρεία, χώρος συγκεντρώσεων και προσπαθούμε για το καλύτερο. Οι ασθενείς που παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους, συχνά, εκτός από την ασθένειά τους, αντιμετωπίζουν και ψυχολογικά προβλήματα.

Θέλουμε να φέρουμε όσους μπορούμε περισσότερους κοντά μας. Εχει δικαίωμα στη ζωή όποιος έχει Πάρκινσον. Εγώ μέχρι και πριν από δέκα μέρες εργαζόμουν ως μηχανικός. Μέλη μας έχουν ζωγραφίσει εξαιρετικούς πίνακες, παρά το γεγονός ότι επηρεάζεται η κίνηση του χεριού τους. Τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς είναι πολύ ακριβά τα φάρμακα και αρκετοί είναι αυτοί που δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν.

Δεν μπορούν να κάνουν ούτε τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες και την ειδική κινησιοθεραπεία. Ούτε καν να καλύψουν τη συμμετοχή τους. Δεν έχουμε λύσει το οικονομικό πρόβλημα, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων για να σταθούμε στα πόδια μας».

«Παράδειγμα και για άλλους οι οπαδοί του Αρη»

Ο Γιάννης Κανονίδης αναφέρθηκε και στη βοήθεια των οπαδών του Αρη: «Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Οι οπαδοί του Αρη έδειξαν ευαισθησία και στέκονται στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, αλλά και για την πρωτοβουλία τους να προωθούν τα ημερολόγια του συλλόγου. Χρειαζόμαστε κάθε βοήθεια και μακάρι και άλλοι σύνδεσμοι οπαδών να ακολουθήσουν το παράδειγμα του “Super 3″».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top