Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα στα ματς με τον Άρη και τους υπόλοιπους του “Big-5”

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Super League και οι Ηπειρώτες με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν ότι σε αυτό το παιχνίδι, όπως και σε αυτά με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, οι οποίοι θα μπορούν να αγοράσουν δύο επιπλέον εισιτήρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2023-2024 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Εθνικό Στάδιο «οι Ζωσιμάδες» την Κυριακή (03/09, 21:45), δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα αγοράς έως και δύο επιπλέον εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ.

Με απόφαση της ΠΑΕ δεν θα εκδοθούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους και για τους εντός έδρας αγώνες με ΠΑΟΚ (5 η αγωνιστική), Ολυμπιακό (7 η αγωνιστική), ΑΕΚ (12 η αγωνιστική) και Άρη (22 η αγωνιστική) της σεζόν 2023-2024», καταλήγουν οι Γιαννιώτες”.

To Top