«Προσωπικό στοίχημα του Κάμπος ο Δουβίκας, σήμερα στο προπονητικό της Θέλτα»

Ο Τάσος Δουβίκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θέλτα αποτελώντας προσωπική επιλογή του συμβούλου της και τεχνικού διευθυντή της Παρί, Λουίς Κάμπος, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo». Σήμερα η πρώτη συνάντηση με τον Ράφα Μπενίτεθ.
Κάτοικος Ισπανίας και Γαλικίας είναι πλέον ο Τάσος Δουβίκας, ο οποίος απέχει μόνο μερικές υπογραφές και μία ανακοίνωση μακριά από την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Θέλτα.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ «έστρωσε» χρυσάφι για τα δεδομένα της Ουτρέχτης που εξασφάλισε πώληση-ρεκόρ (περί τα 12 εκατ. ευρώ) και ο Έλληνας διεθνής στράικερ θα αγωνιστεί στη La Liga μετά τη σεζόν καριέρας στην Eredivisie στην οποία τερμάτισε πρώτος σκόρερ.

Ο άλλοτε φορ του Βόλου και του Αστέρα Τρίπολης έφτασε στο Βίγκο το βράδυ της Κυριακής όπου και φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της νέας του ομάδας κι όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο, όπου θα συναντήσει τον πολύπειρο Ισπανό τεχνικό και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Το ίδιο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Τάσο Δουβίκα ως «προσωπικό στοίχημα του Λουίς Κάμπος», του διάσημου τεχνικού διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν που λειτουργεί και ως εξωτερικός αθλητικός σύμβουλος της Θέλτα, αν μη τι άλλο μια κολακευτική συνθήκη που μπορεί να μετρήσει και στο μέλλον για τον 24χρονο στράικερ.

To Top