ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μύηση από το “πίτμπουλ”! H… ευχή του Σιώπη στον Σούντγκρεν με το “στενό μαρκάρισμα” του PRESSARIS (photos)

Ήταν μια τυχαία, αυθόρμητη, αλλά γεμάτη μηνύματα (και συναισθήματα) συνάντηση ανάμεσα στον… παλιό (Σιώπη) και τον… νέο (Σούντγκρεν) με φόντο τον Άρη!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Βράδυ Κυριακής, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δείπνησε με την σύντροφό και τους γονείς του (οι οποίοι ήταν χθες στην Θεσσαλονίκη και τον είδαν στο ματς με τον ΟΦΗ), όταν εμφανίστηκε (στην “πόλη του ‘θεού’) με ταξίδι-αστραπή ο Μανώλης Σιώπης.

Ο πρώην μέσος του Άρη αφού είχε συμμετοχή στο εμφατικό 4-1 της Αλάνιασπορ επί της Κασίμπασα το βράδυ του Σαββάτου και εκμεταλλευόμενος το διήμερο ρεπό της ομάδας έκανε ταξίδι-αστραπή στην αγαπημένη του (πλέον) πόλη την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να βρεθεί μεταξύ φίλων και αγαπημένων προσώπων. Άλλωστε μπορεί να έμεινε λιγότερο από δέκα μήνες, αλλά αγάπησε την ομάδα, τον κόσμο, την πόλη.

Το PRESSARIS ήταν παρόν στην τυχαία συνάντηση και έκανε το “στενό μαρκάρισμα” στους δυο ποδοσφαιριστές που συνδυάζουν το πρόσφατο χθες, με το σήμερα. Σούντγκρεν και Σιώπης γνωρίστηκαν από κοντά, αντάλλαξαν ευχές και φιλοφρονήσεις με το “πίτμπουλ” να στέλνει τη θετική ενέργεια του στον Σουηδό αμυντικό με λόγια καρδιάς…

Μια χειραψία θερμή και η ευχή για νίκες και τίτλους ήταν αρκετή για να προκαλέσει πλατιά χαμόγελα… Η “μύηση” του παλιού με τον νέο ήταν γεγονός. Η συνέχεια στο γήπεδο!

 

To Top