ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Πετσάρσκι επέλεξε Άρη, έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη

Αν δεν υπήρχε το απαγορευτικό μεταγραφών ο Μάρκο Πετσάρσκι από σήμερα θα ήταν και επίσημα παίκτης του Άρη. Προς το παρόν οι κίτρινοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 19χρονο ταλαντούχο σέντερ και τον περιμένουν εντός της βδομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το θέμα που προέκυψε ειδησεογραφικά από τη Σερβία για το ενδιαφέρον που έδειξε το Κεντάκι του Τζον Καλιπάρι προκειμένου να πάρει τον Πετσάρσκι δεν είναι χθεσινό.

Προϋπήρχε της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τον Άρη, όμως ο παίκτης και το περιβάλλον του, η οικογένειά του δηλαδή και ο εκπρόσωπός του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, έκριναν πως είναι προτιμότερο να παραμείνει στην Ευρώπη και να πάει σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και θα έχει και μπασκετική… πίεση, ικανή να τον βελτιώσει, σε ένα πρωτάθλημα που μπορεί να μην είναι το πιο ποιοτικό της Ευρώπης, αλλά είναι ανταγωνιστικό.

Λογικά ο MVP του περσινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων εντός της βδομάδας θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο πατέρας του στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

To Top