Νάντζφεϊ και Τσιάρας οι επιλογές για την θέση “4”

Από την μικρή λίστα των παικτών που θα μπορούσε να αποκτήσει ο Άρης την δεδομένη χρονική περίοδο και με τους περιορισμούς που υπάρχουν λόγω απαγορευτικού, οι κίτρινοι κατέληξαν καταρχήν στον Δημήτρη Βεργίνη για την θέση “1” και στον Στέφαν Νάντζφεϊ για την θέση “4”. Εναλλακτική λύση αντί του Σέρβου είναι ο Γιώργος Τσιάρας.

Ο 30χρονος φόργουορντ βρίσκεται εδώ και μέρες στο Μιλάνο και δοκιμαζόταν από τον Σέρτζιο Σκαριόλο. Υπέγραψε συμβόλαιο με την Αρμάνι Τζινς, υπό τον όρο ότι μπορεί να φύγει αν βρει καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του προσφέρθηκε.

Οι κίτρινοι έχουν επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη, ωστόσο πρώτη επιλογή για την θέση “4” παραμένει ο Στέφαν Νάντζφεϊ, στον οποίο έχει ήδη γίνει επίσημη πρόταση και αναμένεται η απάντησή του.

Ο Άρης έχει δύο επιλογές, αλλά όλα είναι ανοικτά. Μπορεί ο 33χρονος Σέρβος φόργουορντ να απαντήσει θετικά και να κλείσει. Μπορεί να πει “όχι” και να επιδιωχθεί η απόκτηση του Τσιάρα, μπορεί όμως να μην συμφωνήσει κανείς εκ των δύο. Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα καθοριστική, κυρίως σε ότι αφορά τον Νάντζφεϊ.

 

To Top